Halloween 31 octombrie de la Costume la Masti si DOVLECI. Traditii si Origine.

Halloween este o sarbatoare celebrata in noaptea de 31 Octombrie in special in Statele Unite, Canada, Marea Britanie si Irlanda, insa in ultimul timp din ce in ce mai mult si in Romania.

Povestea Halloween-ului... Unii ar spune ca este o copilarie. Altii ca este o poveste serioasa!

Insa Halloween-ul nu reprezinta numai, costume, masti, dovleci si jocuri horror!

Halloween isi are originea in festivalul pagan al celtilor din Irlanda, Marea Britanie si Franta denumit Samhain.

Halloween este adesea asociat cu ocultul, in diverse traditii pagane, aceasta noapte lumea spirituala poate sa intre in contact cu lumea fizica si magia are puterea cea mai mare.

Obiceiul costumelor de Halloween are radacini adanci in istorie, plecand de la vechii celti chinuiti de gerul iernii, pana la englezii care considerau ca in noaptea in care se deschid portile celor fara viata, nu pot iesi afara din casa decat costumati pentru a speria, la randul lor, fantomele.

pareri idei costume de halloween masti vampiri lilieci

AICI mai multe OFERTE si PRETURI la COSTUME, MASTI de HALLOWEEN!

Costum de Halloween: costum de Fantoma, costum de clovn, costum de sperietoare de ciori, costum de pirat, costum de vampir.

Despre Halloween se spune ca este singura posibilitate ca spiritele rele ale oamenilor decedati sa se intorca pe Pamant, pentru a poseda noi corpuri in urmatorul an, pentru o viata noua.

Celtii considerau ca toate legile spatiului si timpului sunt suspendate de Halloween, permitandu-le spiritelor sa interactioneze cu cei vii.

Este drept ca pentru transpune in realitate poveste ai nevoie de un costum de halloween cat mai deosebit, de o masca de Halloween cat mai oribil de inspaimantatoare!

Ne place sau nu ne place, Halloween-ul el face parte acum si din viata noastra.

Asa ca v-am pregatit cateva statusuri funny de Halloween... nu sunt chiar statusuri de groaza totusi!

STATUSURI FUNNY DE HALLOWEEN

Stiu ce ai facut vara trecuta. Asa ca, in seara asta de Halloween, pazeste-ti spatele!

Am sa ma costumez in cel mai urat cosmar al tau si am sa te bantui toata ziua ca o fantoma de care nu mai poti scapa... >:)

Nu da click aici ca musca!

Ma bantui in fiecare noapte, la fel ca o fantoma, deci ma gandesc sa te cer in noaptea de Halloween, caci esti tare draguta fatomita mea si vreau sa-mi petrec viata.

Sa ai o noapte frumoasa si foarte bantuita! Scary Halloween!

Dragul meu, in seara de Halloween nu uita: sa lasi intotdeaua pe altcineva sa deschida usa, sa nu gusti niciodata primul din mancare si sub nici o forma sa nu deschizi dulapul.