TIGRU Horoscop Chinezesc 2018, Anul Cainelui de Pamant.

Previziuni din astrologia chineza pentru zodia TIGRU in anul 2018, anul Cainelui de Pamant. 

De retinut faptul ca desi exagerat în toate, comportamentul nativului din zodia Tigru tradeaza forta emotiilor care îl anima: pasiunea si agresivitatea fac parte din viata lui de zi cu zi.

TIGRU de Pamant horoscop chinezesc 2018 Prima jumatate a anului 2018 indica o perioada in care poti initia proiecte noi si sa iti extinzi activitatile astfel incat sa poti experimenta viata dintr-o perspectiva mai larga.

S-ar putea sa descoperi ca poti sa evadezi din niste circumstante care te constrang sau te inhiba si care te-au impiedicat sa iti atingi potentialul maxim ca fiinta umana.

Calea catre implinire si fericire este pavata cu perseverenta in indeplinirea sarcinilor si responsabilitatilor, focalizarea asupra chestiunilor personale si evitarea implicarii in treburile altora.
TIGRU Horoscop Chinezesc 2018 Dragoste Bani Sanatate

TIGRU de Metal horoscop chinezesc 2018 Este un an potrivii în primul rând pentru afaceri, astfel ca Tigrii de metal nu trebuie sa se limiteze la banii câstigati de la locul de munca.

Salariul este o sursa de venit importanta, dar în nici un caz nu trebuie sa fie singura. Acesti nativi dau dovada de mai multa imaginatie si fac banii sa lucreze si sa se înmulteasca!

Pentru ca lucrurile sa va iasa asa cum va dorit, este foarte important sa va lasati orgoliul deoparte si sa acceptati sfaturile primite din partea oamenilor dragi.

Acestia va doresc doar binele, motiv pentru care ar face orice sa va protejeze si sa va ajute cand aveti nevoie.

TIGRU de Lemn horoscop chinezesc 2018 Acesti nativi par a se bucura de compania altora, iar cei din jur tind a fi incantati de prezenta lor

In acest anu Tigrii de lemn nu prea au de gand sa isi pui in frau pornirile impulsive, asa ca ar bine sa nu se rasfete prea mult.

Este o perioada favorabila pentru a se apleca asupra lucrurilor care le plac sau pe care li le-au dorit mult timp sa le fi facut pana acum.

TIGRU de Foc horoscop chinezesc 2018 Acesti nativi se vor simti bine in casa lor, in familie, poate si cu ajutorul unor imbunatatiri pe care le aduc acum spatiului in care locuiesc sau structurii familiei.

Din punct de vedere romantic, afectiv, relational, sunt premize foarte bune si frumoase, pentru Tigrii de foc aflati in relatii serioase.

Acum se iau hotarari importante im doi, se pot construi fundatii sanatoase pe termen lung, cu mai multa claritate si cu realizari comune.

TIGRU de Apa horoscop chinezesc 2018 Prima jumatate a anului 2018 indica o perioada in care puteti initia proiecte noi si sa va extindeti activitatile astfel incat sa puteti experimenta viata dintr-o perspectiva mai larga.

S-ar putea sa descoperi ca puteti evada din niste circumstante care va constrang sau va inhiba si care v-au impiedicat sa va atingeti potentialul maxim ca fiinta umana.
MAI POTI CITI