Pareri LUNA PLAY PLUS peria pentru curatarea tenului dipsonibila in magazinele drogerie DM

Sa ne facem o parere despre LUNA PLAY PLUS cel mai nou membru al familiei dispozitivelor LUNA de la FOREO.

Inca de la prima lansare revolutionara, dispozitivele LUNA au evoluat permanent, FOREO modernizându-si tehnologiile în anul 2016, pentru a putea crea noile modele mai puternice LUNA 2, LUNA 2 pentru barbati si LUNA mini 2, toate disponibile acum online pe magazinul pe foreo. com.

In mai 2016, FOREO a anuntat crearea a celui mai mic produs destinat utilizarii pe timpul calatoriilor, LUNA PLAY.

Furnizarea unei pieli sanatoase cu un dispozitiv ultra-portabil ce ofera pâna la 100 utilizari, reprezinta introducerea perfecta a liniei de aparate cosmetice LUNA.

LUNA play plus, care este o perie mini-pulsatila nu doar potrivita pentru toate tipurile de ten prin design-ul cu 2 zone diferite de peri, ci si o perie cosmetica dotata cu un acumulator detasabil AAA, care asigura o utilizare continua.
forum pareri perie cosmetica luna play plus

Folosind un cap de perie usor mai mare si peri de silicon moi, mai lungi, peria LUNA play plus reprezinta fie un plus excelent pentru calatorii în geanta sau poseta cuiva care deja apreciaza produsele LUNA, fie primul produs lansat de FOREO pentru cei care învata despre diferenta pe care tehnologia T-Sonic o poate face.

Peria cosmetica portabila LUNA play plus ofera aceleasi beneficii superioare de curatare ale LUNA mini 2, inclusiv:
 • Tehnologia de pulsare T-Sonic care elimina eficient 99,5% din murdarie si ulei (pe baza studiilor clinice) plus reziduurile de machiaj. Celulele moarte ale pielii sunt îndepartate, îmbunatatind absorbtia produselor de îngrijire a pielii iar aspectul porilor este diminuat pentru o piele mai fina.
 • O zona duala de puncte de atingere lungi, ce permite flexibilitate usoara atunci când intra în contact cu pielea pentru a ajunge la toate contururile fetei.
 • Un motor puternic ofera 8000 de pulsatii T-Sonic pe minut, care elimina impuritatile cu o singura intensitate usor de operat.
 • Designul sau ultra-igienic de silicon permite uscarea rapida si este neporos pentru prevenirea acumularii bacteriilor; 
 • Dispozitivul este de 35 de ori mai igienic decât periile din nailon.
 • Usor de operat si conceput pentru utilizarea pe timpul calatoriilor. LUNA play plus ofera puterea de înalta tehnologie a gamei LUNA, cu o singura intensitate usor de operat, si o dimensiune ultra compacta fara a fi necesara reîncarcarea.

Cele mai tinere dintre utilizatoare vor aprecia pretul recomandat si capacitatea sa de a raspunde la toate tipurile de piele la momentul în care ele descopera o rutina de curatare optima.

Clientele adulte si tipurile de piele mai matura ce fac cunostinta cu FOREO vor profita de oportunitatea de a experimenta, de proba,  tehnologia wireless de semnatura LUNA.

Cum se utilizeaza peria Luna Play Plus:
 • Îndepartati machiajul în întregime, apoi curatati fata si aplicati produsul de curatare.
 • Udati suprafata periei LUNA play plus.
 • Activati LUNA play plus apasând butonul o data si începeti curatarea prin miscari circulare blânde.
 • Acordati o atentie deosebita regiunii de sub ochi, folosind miscari usoare catre exterior. Întreaga curatare ar trebui sa dureze un minut.
 • Pentru a înlocui bateria, deschideti pur si simplu panoul inferior si introduceti o baterie AAA noua.
 • LUNA play plus este 100% rezistent la apa si include o baterie. Nu necesita perii de rezerva.

Pretul periei Luna Play Plus in magazinele DM este de aproximativ 200 lei.

In concluzie, daca sunteti in cautarea un dispozitiv cosmetic modern pentru curatarea tenului, eficient si in siguranta, atunci suntem de parere ca Luna Play Plus poate fi o alegere inteleapta.