Sf Mihail si Gavril Urari de Onomastica, MESAJE aniversare de La Multi Ani!

Sarbatoriti cu numele Mihail si Gavril si nume derivate de Sfintii Mihail si Gavril, care isi sarbatoresc onomastica.

Nume derivate din Mihail: Mihai, Mihaela, Mihaiela, Michi, Misa, Mihaita, Misu, Mihnea, Mihaila, Mihalache, Mihalcea sau Mihu. 

Nume derivate din Gabriel: Gavrila, Gabi, Gabriel, Gabita, Gabriela, Gabita. Mesaje incarcate de sentimente. 

Mesaje de Sfantul Mihail si Sfantul Gavril - sms pentru persoanele Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel. 

Ingerii Mihail si Gavril sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani 

Tipuri de Mesaje de Sf. Gabriel si Mihai Ce mesaje exista pentru ziua de Sfintii Mihai si Gabriel pe 8 noiembrie - Soborul Arhanghelilor Mihail, Gabriel si Rafael. 

1. Mesaje onomastice de Sf. Mihail si Gavril 
Sf Mihail si Gavril Urari de Onomastica La Multi Ani

2. Urari aniversare de Sf. Gabriel si Mihail 

3. Texte onomastice de Sf. Gavril si Mihai 

4. SMS de la multi ani Sf. Gabriel si Mihai 

5. Felicitari zi onomastica Sf. Gavril si Mihail 

6. Mesaje de la multi ani Sf. Gabriel si Mihai 

7. Urari de zile de nastere Sf. Gavril si Mihai 

Despre Arhanghelul Gabriel 

Arhanghelul Gabriel este vestitor al dumnezeiestilor taine. În limba ebraica, Gabriel semnifica "Dumnezeu este puterea mea".

Despre Arhanghelul Mihail 

Numele sau înseamna, în traducere româneasca, Cel care este asemenea lui DUMNEZEU. Atât în unele texte biblice cât si în cele care le sunt posterioare lor, Arhanghelul Mihail este considerat a fi cel mai important dintre toti Arhanghelii. 

MESAJE SF GAVRIL SI MIHAIL 

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special! 

O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! 

Urari si mesaje de Sfintii Mihail si Gavril. 

Daca te numeri printre cei care poarta unul din derivatele numelor de Mihail si Gavriil, atunci iti uram un frumos si cald "La Multi Ani".

Daca prietenii, rudele, colegii, cunostintele tale poarta acest nume, trimite-le atunci un gand frumos si o urare de la multi ani. Arata-le ca iti sunt dragi, ca ii ai aproape de inima ta si ca nu ai uitat de ei in aceasta zi deosebita Sf. Gavril si Mihail. 

De Sfantul Mihail si Gavriil, ti-am pregatit cateva dintre cele mai simple si frumoase urari de La Multi Ani pe care le poti trimite drept cadou de suflet. 

1. Mihai ma gandesc la tine cu dragoste si iti doresc de ziua ta tot ce iti aduce fericire acum si totdeauna. 

2. La multi ani, Gabriel prietene. Sper ca vei fi prietenul meu pentru totdeauna deoarece am nevoi de tine pentru totdeauna. 

3. La multi ani, batrane Gabriel. Vreau sa-ti urez La multi ani si sa-ti spun ca nu esti singur. Daca ai nevoie de cineva, voi fi mereu langa tine. 

4. Sunt foarte norocos sa am o prietena ca tine.La multi ani Mihaela! 

5. Il sarbatorim pe Sfintii Mihail si Gavril si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om Mihai. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau. 

6. De ziua numelui, iti urez si eu Mihaela sa fii iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani! 

7. Gabriela iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag. 

8. Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule! 

9. Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul! La multi ani, iubitule/iubito! 

10. Toate florile din lume pentru tine Gabi. Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! 

11. La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii, impliniri si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! 

12. Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita. Sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!