Treceți la conținutul principal

Pareri vopsea Color Expert Schwarzkopf cu OmegaPLEX, pretul unui par sanatos si frumos.

Pentru a putea sa ne facem o parere despre noua gama de vopsele Color Expert de la Schwarzkopf trebuie  in primul rand sa vedem ce este OmegaPlex, "ingredientul magic" al acestor noi produse de colorare a parului.

Asdar noua tehnologie împotriva ruperii parului Omegaplex este solutia inovatoare de protejare a parului în timpul colorarii.

Color Expert este prima vopsea de par cu tehnologie Omegaplex pentru utilizare acasa. 

Fibrele de păr, care se află în interiorul fiecărui fir de păr, sunt ținute laolaltă de micro-legături.

Acestea au astfel rolul unor adevărate punți de legătură. Datorită micro-legăturilor, părul este rezistent și sănătos.

În timpul procesului de colorare sau decolarare, aceste micro-legături se pot rupe. 
Pareri Recenzii vopsea Color Expert Schwarzkopf cu OmegaPLEX

Asadar, partea interioară a părului își pierde din stabilitate și nu mai poate ține laolaltă fibrele, lăsând părul lipsit de rezistență și elasticitate, fiind astfel predispus mai mult la a se rupe. 

După clătirea părului, cuticulele ridicate din cauza colorării revin în starea inițială (coboară), însă deterioarea părului s-a produs deja.

Sistemul de colorare si îngrijire în 3 pasi  Omegaplex, are o tehnologie special dezvoltata pentru a proteja si întari micro-legaturile în timpul si dupa colorarea parului si care actioneaza astfel:

a) Pasul 1 care consta în mixarea tratamentului cu crema coloranta, pentru a proteja micro-legaturile în timpul colorarii.

b) Pasul 2 care consta în folosirea unui tratament repartor dupa colorare, repara fibra firului de par, sigileaza culoarea si-i reda intensitate.

c) Pasul 3 care consta în aplicarea, la trei saptamâni de la coloare, a unui tratament ce repara micro-legaturile din interiorul firului de par pentru un aspect puternic si sanatos.

In afara de gama de vopsele Color Expert Schwarzkopf cu OmegaPLEX cercetătorii și dezvoltatorii Schwarzkopf s-au gândit la o rutină de îngrijire complementară gamei revoluționare de coloranți Color Expert si au creat astfel, BALSAMUL pentru par, COLOR EXPERT

Folosiți acest balasm special din când în când după vopsirea părului, ca pe un balsam obișnuit pentru păr. Veți observ cum părul devine mult mai puternic și mai colorat.

Puteți simți întradevăr diferența. Și funcționează cu orice vopsea de păr, nu doar Color Expert.

Asadar, daca aveti un par fragil si doriti sa va schimbati look-ul fara a va deteriora podoaba capilara, alegerea vopselelor din gama Color Expert Schwarzkopf cu OmegaPLEX si a balsamului, poate reprezenta un lucru benefic, atat pentru aspectul vostru cat si pentru sanatatea parului.

Pretul unei vopsele de par Color Expert Schwarzkopf cu OmegaPLEX este de aproximativ 32 lei, fara a pune la socoteala eventualele reduceri promotionale.