HOROSCOP Decembrie 2017. Previziuni astrologice de la BERBEC la zodia FECIOARA.

Previziuni astrologice pe scurt de la zodia Berbec la zodia Fecioara, horoscop general pentru luna decembrie 2017.

Horoscop Decembrie 2017 BERBEC (21.III-20.IV) Presiunea apasa asupra carierei, parteneriatelor, locuintei si proprietatilor, parintilor si familiei.

Toate acestea sunt supuse stresului sau schimbarilor, in oricare dintre ele pot aparea provocari care sa conduca, de la caz la caz, la impliniri sau dificultati pe viitor.

Aveti grija la influenta pe care o poate avea Mercur. Aceasta planeta poate induce lacomie, iar voi, ca si nativi sunteti gurmanzi cunoscut. Trebuie sa va controlati, altfel va puteti ingrasa cu repeziciune.

Horoscop Decembrie 2017 TAUR (21.IV-20.V) Sanatatea este in atentie pe tot parcursul acestei luni de iarna.

Poate fi vorba despre aparitia unor neplaceri, dar si de controale de rutina, tratamente noi sau alte lucruri si evenimente care te pun in contact cu doctorii, farmacistii, terapeutii.
HOROSCOP Decembrie 2017 Berbec Taur Gemeni Rac Leo  Fecioara

Este o perioada in care trebuie sa fiti foarte flexibili in modul in care faceti lucrurile si sa aveti curajul de a ajusta si schimba planul initial.

Horoscop Decembrie 2017 GEMENI (21.V-21.VI) Strategia, gandirea analitica si ordinea devin mai necesare ca oricand.

Foloseste-le, fiindca sunt la indemana pentru un nativ al zodiei Gemeni care stie ce vrea. Iar acum incepe sa devina mai limpede ce vrei sa faci cu cariera ta.

O relatie noua si plina de pasiune ar putea sa apara în viata voastra pe la mijlocul lunii.

Horoscop Decembrie 2017 RAC (22.VI-22.VII) Daca sunteti implicati intr-o relatie puternica si armonioasa, planeta Venus va va ajuta sa va consolidati si mai mult legatura, ba chiar sa duceti la indeplinire proiecte comune cu partenerul sau partenera.

Doar întelegîndu-va mai bine nevoile financiare si emotionale ati putea ajunge la un echilibru cu nevoile perechii voastre.

Foarte multe lucruri din subconstientul dvs vor iesi la suprafata sub forma intuitiei si flash-urilor.

Horoscop Decembrie  2017 LEU (23.VII-22.VIII) Nu se intrevad evolutii iesite din comun, este de asteptat ca lucrurile sa decurga in parametrii normalitatii in aceasta ultima luna a anului 2017.

De bani n-ai a te plange in decembrie, desi se contureaza un anumit stres financiar spre finalul lunii, datorita Sarbatorilor de iarna.

La nivel personal, este nevoie sa fim mai atenti la tot ceea ce consideram a fi adevar absolut si sa încercam sa întelegem ce anume ne scapa cu usurinta din vedere.

Horoscop Decembrie 2017 FECIOARA (23.VIII-22.IX) Daca va veti afla intr-o situatie critica sau ve tisimti ca se incing spiritele, amintiti-va ca trebuie sa va pastrati calmul si obiectivitatea si ca prin bunavointa si diplomatie se obtin rezultate mai bune decat prin orice alta atitudine.

Se poate ivi o schimbare de perspectiva care va necesita cateva luni de acomodare.

Daca vorbim de o promovare atunci va trebui sa aveti rabdare si sa vedeti care sunt lucrurile care vi se cer in noua postura si este bine sa evitati sa actionati similar cu vechiul rol.