SOBOLAN Horoscop Chinezesc 2018, Anul Cainelui de Pamant.

Previziuni din astrologia chineza pentru zodia Sobolan in anul 2018, anul Cainelui de Pamant.

Sobolan de Pamant horoscop chinezesc 2018 Diverse aspecte planetare contradictorii nasc influente care rascolesc emotii vechi sau te confrunta cu situatii amoroase atipice, uneori complicate, dificile, obligându-te sa reflectezi asupra unor subiecte legate de erotism, iubire libera, patima, aventura sau chiar de zona maternitate/paternitate.

Este prematur sa iti faci planuri sau sa iei decizii, fiindca fie îti lipsesc piese din puzzle, fie circumstansele sufera modificari neasteptate. Totusi, climatul începe sa devina mai favorabil dupa 11 August 2018.

Daca iti faci bine lectiile, cu rabdare si pricepere, ultima decada din  2018 poate începe sa îti aduca roadele sperate. Iar satisfactiile vor continua sa se arate si la inceputul lui 2019.

Sobolan de Apa Horoscop chinezesc 2018 Acest an va debuta din pacate cu stres la locul de munca. Proasta organizare a celorlalti si incapacitatea ta de a te adapta la haos te vor macina inca din primele zile ale lunii.
SOBOLAN Horoscop Chinezesc 2018 previziuni dragoste bani sanatate

Veti fi nevoiti sa faceti o serie de compromisuri pentru linistea ta interioara, insa nu va fi cea mai buna alegere caci, fiind cel mai capos semn din zodiac, nu iti convine deloc sa cedezi, mai ales atunci cand stii ca ai dreptate si o poti dovedi usor.

Ca oric Sobolan autenti va trebui sa abordeazi problemele in mod direct. Atunci cand vi se ia "o piatra de pe inima" este ca si cum vi s-ar sterge din cap problema care a generat-o.

Sobolan de Foc Horoscop chinezesc 2018 Comunicarea din plan social devine o prioritate, mai ales ca elocventa cu care îti expui ideile si convingerile îi aduce pe oameni de partea ta, îi determina sa-ti caute compania si sa se ralieze intereselor tale.

Chiar daca nu te poti abtine de la jocurile flirtului si ai mai multe optiuni în iubire, posezi capacitatea de a deslusi care îti este cel mai potrivit partener.

Flacara pasiunii, a dorintei patimase,din relatiile de cuplu statornicite se reaprinde si intensitatea sa fagaduieste clipe memorabile de împartasire a dragostei.

Sobolan de Metal Horoscop chinezesc 2018 Acum este momentul sa te gândesti mai bine la ce anume te va face cu adevarat fericit si ce trebuie sa elimini din viata ta.

Prea des esti atent la nevoile celor din jur, ignorându-le pe ale tale. Iulie 2018 este luna perfecta pentru a te preocupa ceva mai mult de tine.

Pentru a recastiga increderea in fortele proprii, ar fi bine sa iti amintesti din cand in cand ca au fost perioade si mai grele in viata ta. Discuta cu prietenii tai mai vechi, cu cei pe care ii stii inca din liceu.

Sobolan de Lemn Horoscop chinezesc 2018 Stresul acestor nativi este mare pe tot parcursul intervalului martie - iulie 2018 și există o febrilitate care se poate traduce prin nervozitate, dificultăți de concentrare, grabă sau predispoziție către suprasolicitare.

Este foarte probabil care în iunie si iulie sa continui sa obtii performante în cariera, poate chiar mai mari decât pâna acum. Reputatia ta va creste si va straluci.

In acest an ati putea merge la un eveniment important, care va atrage foarte mulţi oameni. Poate fi o petrecere de logodnă, o nuntă sau un botez, sau ati putea merge la un campionat sportiv important.

La fel de posibil poate fi vorba despre un mare eveniment profesional sau o petrecere elegantă dată de un prieten.
MAI POTI CITI