Horoscop chinezesc 2018 SARPE. Previziuni bani, sanatate, dragoste.

Horoscop chinezesc 2018 SARPE de Pamant Anul care vine e mai bun ca cel dinainte, dar ai parte inca de suficienta instabilitate. Partea buna este ca exista multe persoane care vor sa te ajute sau iti ofera ocazii pe parcurs.

Exista insa probleme cu oamenii. Ai noroc la bani, dar in acelasi timp esti destul de obsesiv(a) in privinta achizitiilor.

Tinzi sa devii obsedat(a) de unele obiecte si nu te deranjeaza sa cheltuiesti prea mult pe ele. Din cauza acestui comportament, va fi dificil sa economisesti ceva.

Politicile de birou sunt obositoare. Chiar daca ai diferite ocazii de a-ti implementa planurile sau cand esti aproape de a-ti atinge scopurile, cineva incearca sa te opreasca.

Atentie cum gestionezi aceste situatii. Evita confruntarile agresive si obtine mai multa sustinere.
Horoscop chinezesc 2018 SARPE  Previziuni astrologice bani, sanatate, dragoste

Horoscop chinezesc 2018 SARPE de Apa Ai noroc la bani anul acesta, dar tinzi sa cheltuiesti prea mult. Incearca sa fii foarte atent(a) la ce cumperi.

S-ar putea sa incepi sa ai dificultati cu veniturile si chiar sa cheltuiesti mai mult decat castigi. Nu uita ca e bine mereu sa economisesti ceva pentru zile negre.

Cei care au pereche sau sunt casatoriti au tendinta de a se certa mai mult sau de a starni mici razboaie reci.

Horoscop chinezesc 2018 SARPE de Foc  Posibil sa fie in mare parte vina stresului de la serviciu.

Alta cauza probabila sunt barfele sau oamenii care vor sa va deterioreze relatia.

Comunicati cat mai bine si nu va certati atat de mult si atat de subit. Cei singuri nu sunt chiar in cea mai buna stare pentru a se indragosti.

Prin urmare, chiar daca apare persoana visurilor tale, eziti mult si s-ar putea sa ratezi ocazia.

Horoscop chinezesc 2018 SARPE de Metal  Nu stai grozav cu sanatatea. Tinzi sa te ranesti si sa-ti fracturezi ceva anul acesta. Esti mai predispus(a) la accidente. Daca trebuie sa conduci, asigura-te ca te odihnesti suficient.

Ai probleme serioase cu oamenii. Exista destui deosebit de enervanti, care iti pun piedici sau iti fac viata grea. Atentie la tradari si neintelegeri.

Fii cat mai amabil(a) cu toata lumea. Tinzi sa fii temperamental(a) anul acesta si atragi astfel mai multe probleme. Controleaza-te pe cat posibil.