7 MIRACOLE pareri supliment cu 6 ciuperci medicinale plus Capaceala .

Inainte de ne face o parere despre 7 MIRACOLE, va spunem ca acesta este un produs inregistrat la oficiul de stat pentru inventii si marci si notificat la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare.

Foarte promovat in cadrul emisiunilor de tip teleshop, suplimentul 7 Miracole contine in compozitie 6 ciuperci medicinale considerate inca din  antichitate de catre japonezi ca fiind extrem de binefacatoare plus al saptelea element care este ambrozia (capaceala)– supranumita farmacia intregii naturi, hrana zeilor sau comoara stupului.

Capaceala (ambrozia) face minuni pentru sanatate, spun apicultorii. Capaceala este practic capacul de la fagure, cu care albinele „sigileaza” mierea depusa în fiecare celula a stupului. 

Aceasta contine miere, ceara, propolis, enzime si antibiotice naturale. Pentru a beneficia de beneficiile sale este suficient sa sugeti mierea de pe capacel, iar mai apoi sa mestecati ceara care-l compune.

pareri forum 7 miracole ciuperci medicinale

Nu mai putin de 400 de principii active si 45 de substante naturale cu rol de antibiotic au identificat specialistii în urma studiilor.

Prima  ciuperca din compozitia 7 Miracole este Ganoderma sau Reshi. Folosita de mii de ani deoarece avea excelentul renume de a mentine sanatatea si longevitatea. - imparatii japonezi au denumit-o "planta tineretii" sau "elixirul eternitatii". Ganoderma contine peste 200 de elemente active, benefice pentru revigorarea organismului.

A doua ciuperca medicinala din produsul 7 Miracole este Maitake care îsi are originile în muntii din nord-estul japoniei. Substanta activa din ciuperca Maitake este beta-glucanul care intareste si echilibreaza functiile organismului.

A treia ciuperca este Pleurotus. Datorita proprietatilor descoperite de-a  lungul timpului ea este considerata a fi o ciuperca cu  rezultate notabile de prevenire in diverse afectiuni. Are un continut ridicat de  proteine ( intre 33 si 42) care poate sa  previna afectiuni ale ficatului si stomacului si, poate sa micsoreze procentul  de colesterol.

A patra ciuperca este Agaricus Arvensis.  Cercetarile efectuate au evidentiat un nivel ridicat de substante active cu efect puternic antioxidant.

A cincea ciuperca din compozitie 7 Miracole este Coama Leului - folosita din cele mai vechi timpuri în alimentatia japonezilor. Coama leului poate reface organismului afectat de stresul cotidian. contine substante deosebit de importante pentru organismul uman inclusiv Erinacin H, un compus care stimuleaza cresterea si regenerarea celulelor nervoase.

Ultima ciuperca este Kombucha. Aceasta ciuperca medicinala asigura vindecarea florei intestinale, este primul si cel mai important pas in ameliorarea starii de sanatate.

Asadar parerea noastra este ca 7 Miracole este un complex de prebiotice, probiotice si postbiotice, si de antioxidanti care se poate dovedi eficient pentru mentinerea sanatatii.

7 Miracole este un excelent tonic, antioxidant, imunostimulator cu actiune benefica asupra intregului organism, oferind o stare de bine generala.

Insa... pretul de aproape 170 lei pentru 270 capsule este destul de mare, facand acest produs naturist inaccesibil pentru multe persoane.

Incheim prin a va reaminti ca inainte de a folosi orice produs natural, este imperios necesar sa va adresati medicului dumneavoastra pentru a vedea daca acesta nu interfereaza in mod negativ cu tratamentul curent.
MAI POTI CITI