Horoscop chinezesc 2018 DRAGON. Previziuni Anul Cainelui de pamant.

Previziuni din astrologia chinezeasca pentru zodia DRAGON in anul 2018, anul Cainelui de Pamant.  

Dragonul de Pamant horoscop chinezesc 2018 Desi ai mai multe oportunitati in ce priveste promovarile, si, in consecinta, responsabilitatile, ai si mai multe incercari comparativ cu anul 2017. 

Esti mai ocupat(a) decat de obicei, dar nu si neaparat mai eficient(a), din cauza unor probleme cu oamenii. 

Ai parte de mai multe neintelegeri, tradari, deceptii si dispute anul acesta. Prin urmare, e important sa-ti aperi spatele. 

Nu participa la barfe si evita conflictele directe cu ceilalti. Anul acesta vrei mai mult spatiu personal. 

Dragonul de Apa horoscop chinezesc 2018 Esti cam letargic(a) si ai putea avea probleme gastrice. Nu te poti concentra bine si nici nu esti atent(a).
Horoscop chinezesc 2018 DRAGON previziuni astrologice

Uiti mai usor. Incearca sa te odihnesti suficient si sa fii optimist(a). Cele mai multe probleme de sanatate care apar sunt din cauza stresului si a oamenilor din jur. 

Te pot demoraliza si face sa te indoiesti de tine. Inconjoara-te de oameni optimisti si de un mediu stimulant.

Dragonul de Foc horoscop chinezesc 2018 Esti interesat(a) de religie, filosofie, metafizica si alte teme similare. E un an bun pentru cei care studiaza.

Cei cu autoritate iti ofera mai multe ocazii de a-ti arata punctele forte. Ai mai multe sanse de promovare sau ti se ofera mai multe responsabilitati. 

Daca lucrezi in domeniul afacerilor, vei dori sa le extinzi. Esti ocupat(a) in acest an. Politicile de birou severe vor fi o adevarata provocare pentru tine. Evita conflictele cu ceilalti. Fii diplomat(a). Nu te increde total in nimeni.

Dragonul de Aer horoscop chinezesc 2018 Problemele cu oamenii sunt serioase. Incearca sa fii modest(a), diplomat(a) si cu tact. 

Evita sa intri in conflict direct cu ei. Vor exista destule deceptii, neintelegeri si tradari. 

In timp ce altii incearca sa te irite, mai ales in plan profesional, nu uita ca trebuie sa te concentrezi pe scopurile tale si sa nu ii lasi pe ceilalti sa te afecteze si sa te jigneasca atat de usor.

Dacă ești în căutarea unui flirt de vară, e perfect. Dacă vrei însă o relație de lungă durată, trebuie să știi că șansele sunt mici; s-ar putea termina urât, cu vorbe grele și gust amar, din pricină că unul dintre voi are așteptări prea mari.
Dragonul de Metal horoscop chinezesc 2018 Desi ai noroc la bani anul acesta, exista riscul de a-i pierde in probleme legale. 

Daca investesti, intereseaza-te cu atentie inainte, apoi semneaza contracte. Chiar daca va cere mai mult timp si efort, va merita.

Cei casatoriti sau cu pereche isi doresc mai mult spatiu personal anul acesta. Cei singuri au sanse reduse de a intalni pe cineva special. Rezista.

Este foarte important să planifici totul cu mare atenție și să nu scapi din ochi nici o clipă proiectele care știi că sunt profitabile, dând atenție altora, care ar putea eșua.