Biografia cantaretului MALUMA celebritate la 23 de ani cuceritorul cu relatii ce starnesc controverse.

Vara asta celebritatea artistului columbian "a explodat" si pe tarmurile noastre. Cine este cantaretul, compozitorul si producatorul cu nume de scena MALUMA?

Ce sa insemne MALUMA? Ideea numelui de scena i-a venit dupa ce si-a facut un tatuaj cu initialele familiei sale mama, tata si sora.

Si asa a iesit MALUMA. Mama este MARIELLI, tatal este LUIS si sora MANUELA.

Pe numele din buletin JUAN LUIS LONDANO ARIAS, s-a nascut la 28 ianuarie 1994. Si-a inceput activitatea muzicala in 2011 si a cunoscut o ascensiune fulminanta.

MALUMA canta reggaeton si isi defineste muzica ca fiind URBAN POP. Melodia de debut in 2011 s-a numit  FARANDULEERA si a fost instant un succes.

Au urmat apoi:
 • 2011-LOCO
 • 2012-PASARLA BIEN
  Biografie MALUMA artist pe val
 • 2012- OBSESION
 • 2013 LA TEMPERATURA
 • 2013- MISS INDEPENDENT
 • 2014- ADDICTED
 • 2014- CARNAVAL
 • 2015-TIKI
 • 2015- BORRO CASSETTE
 • 2016- CUATRO BABYS feat NURIEL BRYANT MEYERS& JULU
 • 2016- Un PUOLVO feat ARCANGEL,DE LA GHETTA, BAD BUNNY, NERYA FLOR
 • 2017 FELICES LOS 4

Primul album din 2012 s-a numit MAGIA  si s-a bucurat de succes in COLUMBIA. In 2015 a urmat al doilea album PRETTY BOY, DIRTY BOY.

A cantat alaturi  de alti artisti : MAXIMUS, J ALVAREZ, NICKY JAM,J.ALVARES, ANDY RIVERA,ALEXIS FIDO, LUCAS LUCCO, ALEXIS&FIDO, DANNY ROMERO, CARLOS VIVES, FONSECA, FANNY LU, BABY RUSTA&GRYE, THALIA, RICKY MARTIN, ANITTA, SHAKIRA.

Cum sa nu il remarci pe MALUMA in clipul SHAKIREI "CHANTAGE"? Ei bine MALUMA a declarat ca ramane videoclipul sau preferat.

Ar dori sa relizeze o varinata si in limba engleza a melodiei dar asta depinde doar de SHAKIRA care e multumita de varinata originala.

In 2013 pentru MALUMA vine prima nominalizare la PREMIILE GRAMMY LATINO. Si au urmat alte sase nominalizari la aceste premii GRAMMY.

CUM? 7 NOMINALIZARI la PREMIILE GRAMMY LATINO pentru un artist de 23 de ani?

De trei ori MALUMA , ARTISTUL nominalizat la RECORD OF THE YEAR. Cum sa nu fie asa  daca videoclipurile la melodiile cantate de MALUMA cu SHAKIRA si RICKY MARTIN au avut 1 milion de vizualizari?

STEAUA artistului MALUMA e pe val. Are concerte in toata lumea se bucura de viata.

Calitatile fizice au facut din MALUMA un barbat atragator pentru doamnele si domnitele dornice sa fie in preajma unei VEDETE.

Viata lui particulara  este un subiect hot pentru fani si fane. Unii l-au auzat ca ar fi gay si ca s-ar iubi chiar cu RICKY MARTIN.

Ce a raspuns MALUMA? "NU SUNT GAY. IUBESC FEMEILE. Dar a fi gay nu este un pacat. Am avut concerte in  numeroase cluburi de gay si am un respect imens pentru aceasta comunitate.

S-au luptat mult pentru egalitate si nu inteleg de ce exista aceste discriminari de rasa, religie si sex.

Eu sunt mai dragastos, dragostea este dragoste oricum ar fi, asa am fost educat in familie."

Femeile roiesc in jurul lui MALUMA. Pana acum  trei domnite pot spune oficial ca i-au fost iubite.

In perioada 2014-2015  MALUMA a fost cu o cantareata din MEXIC pe nume BELINDA.

In 2017 s-a iubit cu YESINLY CASTRO si starul brazilian ANITTA.

O domnita pe nume GRETTE DURAN a spus fanilor ca a prmit o invitatie in dormitor din partea starului columbian.

A urmat actrita mexicana SUSANA RENTIERA care s-a mandrit ca i-ar fi fost in preajma.

Bine, MALUMA dragastos a sarutat-o pe scena pe actrita fanii artistei fiind de parere ca bruneta a fost hartuita.

Anul trecut la decernarea PREMIILOR GRAMMY, MALUMA i-a facut ochi dulci superbei KENDAL JENNER si i-a dedicat melodia  EL PERDADOR.

In urma cu doi ani presa  s-a isterizat spunand ca MALUMA ar avea o relatie cam nepotrivita cu cineva chiar din familia sa.

Au aparut poze in ipostaze cam ciudate intre MALUMA si matusa sa in varsta de 35 de ani. Matusica e o adevarata MAMACITA.

Matusica pe nume YUDI ARIAS  spune ca isi iubeste mult nepotul si pentru ca se iubesc se fotografiaza in ipostaze romantice.

Doamna are statutul de sotie a  managerului artistului. Este fost model si actrita si in prezent lucreaza ca instructor de yoga.

Daca matusa a spus ca isi iubeste nepotul MALUMA a raspuns presei ca cei care spun  lucruri urate despre el si matusa sunt doar niste hateri  invidiosi care si-ar dori si ei sa aiba o matusa ca YUDI o femeie atragatoare o adevarata MAMACITA.

Si in plus matusa YUDI este producatorul unei emisiuni de televiziune  al carui protagonist este MALUMA.

Artistul a facut cunostinta cu televiziunea atunci cand a fost jurat si antrenor al unei emisiuni VOCEA pentru copiii talentati. Asta in 2015.

Ce artisti i-au influentat muzica artistului columbian? Artisti faimosi precum: MICHAEL JACKSON, JUSTIN TIMBERLAKE, LIL WAYNE, CHRIS BROWN, DRAKE, JAY Z, DR DRE.

MALUMA isi doreste sa pastreze un echilibru intre  cantecele in spaniola si in limba engleza. Vrea sa inceapa sa  produca melodii pentru un publicul  vorbitor de engleza.

Isi doreste sa cante cu JUSTIN TIMBERLAKE si ZAYN MALIK. MALUMA stie ca il asteapta o cariera frumoasa.
Asculta versuri Maluma - Felices los 4 ft. Marc Anthony

Pentru ca tot ce face are la baza pasiunea. Si e sincer.

Are un mare respect pentru regizorul videoclipului CHANTAGE domnul JESSY TERRERA. Tocmai de aceea MALUMA a colaborat cu JESSY TERERRA la majoritatea videoclipurilor sale.

La sfarsitul concertului din LOS ANGELES, MALUMA a spus publicului ca  ACESTA E DOAR INCEPUTUL.

Simte ca viata are inca multe lucruri frumoase de oferit. Iar echilibrul ii este dat de familie.

JUAN LUIS LONDANO ARIAS aka MALUMA este ARTSTUL care a primit la PREMMILE MTV premiul MILLENIUM AWARD pentru BEST NEW ARTIST.

Intr-adevar MALUMA este ARTISTUL HOT al momentului. Cu sange fierbinte  latin crede in  STEAUA sa.