SOC! Copil de 2 luni din IASI care a MURIT după ce a fost BOTEZAT!

Tristete mare pentru o familie din Iasi al carui copil in varsta de doar 2 luni a murit imediat dupa ce a fost Botezat.

Polițiștii din Iasi au demarat o anchetă după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, un nou-născut a murit în timpul oficierii botezului.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Iași, cei care au sosit la fața locului cu o ambulanță tip C2 cu medic, susțin că sugarul a fost găsit în stop cardiorespirator, cu cianoză, fără puls, fără respirație. 

Chiar daca s-au făcut manevrele de resuscitare iar bebelușul a fost intubat și ventilat mecanic până la preluarea sa de medicii de la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iași, acesta a murit.

Conform rudelor, copilasul de 2 luni a început să plângă încă înainte de a intra în biserică și, deși a fost hrănit, ar fi continuat să plângă și în timpul oficierii ceremonialului religios. 
opinii moarte copil iasi dupa botez

În momentul in care il îmbrăcau, rudele au observat că nou-nascutul proaspat botezat nu mai respira.

Marian Timofte, purtatorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei sustine ca de la momentul botezului, scufundarii propriu-zise în apa, este ungerea cu mir, înconjurarea mesei, împartasirea. 

Deci pana la sfârsitul ceremonialului religios al botezului au trecut circa 20 de minute, iar copilul inca era in viata. 

Mai marii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei l-au întrebat pe preotul care l-a botezat daca ia în calcul ca în momentul scufundarii în apa copilul sa fi înghitit apa, însa acesta a exclus total acest lucru. 

Marian Timofte a declarat deasemenea ca a înseles ca s-ar fi gasit lapte în gura copilului. 

Preotul care a celebrat ceremonia botezului este in acest moment foarte afectat de ce s-a întâmplat acolo. 

Acesta si tatal copilului au aplicat primele manevre de resuscitare pâna la sosirea ambulantei, insa din pacate fara nicun rezultat.

Opinia tuturor legat de acest caz infiorator, este ca autoritatile trebuie sa faca cat mai repede lumina si sa stabileasca adevarul adevarat!