Pareri DIETA de slabire cu Tarate de Grau. Cura cu tarate si beneficiile curei cu tarate.

Majoritatea nutritionistilor sunt de parere ca tarâtele de grâu sunt un fortifiant natural, care ajuta la îmbunatatirea digestiei si revigoreaza organismul prin aportul de substante nutritive, fara contraindicatii sau efecte secundare notabile.

Tarâtele de grâu se iau in special la curele de slabire. Daca se consuma suficiente tarate de grau, bine macinate, organismului nu-i mai lipseste decat calciul care se poate lua din iaurt si cateva legume si fructe crude. Totul depinde deci de cantitatea de tarate de grau  care se consuma zilnic.

Bogate in grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), in aminoacizi si minerale (sodiu, potasiu, magneziu, calciu etc.), taratele de grau au numeroase proprietati medicinale: regleaza digestia, sunt emoliente, in special pentru stomac si intestine, laxative, nutritive, reconfortante, remineralizante, actioneaza ca un tonic general.
forum pareri dieta de slabire cu tarate de grau

Cu ajutorul taratelor degrau se poate face  o eficienta cura de slabire - cu cat cantitatea consumata este mai mare, cu atat scaderea in greutate va fi mai rapida, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt (doua saptamani).

Dieta de slabire cu tarate de grau Faza 1: 

Pulberea de tarâte se administreaza zilnic, înainte de masa, câte doua lingurite de cinci ori pe zi, vreme de doua saptamâni. Tarâtele   usurând digestia.

Praful de tarâte se poate adauga în ceaiuri, în supe, dar temperatura acestora nu trebuie sa depaseasca 30 de grade, pentru a nu distruge vitaminele.

Datorita tarâtelor care sunt foarte satioase, persoana care urmeaza cura de slabit cu tarâte va mânca mai putin, mentinându-si totusi vigoarea.

Dieta de slabire cu tarate de grau Faza 2:

Dupa 15 zile, cine doreste sa slabeasca mai repede, va continua cura cu tarâte înaintea fiecarei mesei, dupa care va bea câte o cana de ceai verde sau de apa calda.

Ceaiul sau apa calda luata cu 10-15 minute inaintea meselor va face sa  se dilueze sucurile gastrice existente in stomac, care vor contribui la  digerarea mai inceata a alimentelor consumate si prin aceasta se obtine  disparitia senzatiei de foame.

În acelasi timp, pentru a completa doza de calciu, care lipseste din tarâte, se recomanda câte doua trei portii de iaurt.
MAI POTI CITI