Wiki Beny Steinmetz și Tal Silberstein. Analiza de sentiment arestare: FRICA.

Care este parerea de pe retelele sociale privind arestarea lui Beny Steinmetz și a lui Tal Silberstein.

Miliardarul israelian Beny Steinmetz, implicat printre altele si în dosarul Fermei Regale Baneasa, a fost retinut, fiind acuzat de dare de mita si spalare de bani. 

Presa israeliana anunta ca alte trei persoane au fost retinute, printre care si Tal Silberstein, scrie influenta publicatie Haaretz.

Omul de afaceri Beny Steinmetz, retinut luni impreuna cu Tal Silberstein, consilier politic, si alti cinci oameni de afaceri, a comparut in instanta, unde a declarat ca ancheta care il vizeaza este un "razboi politic" finantat de miliardarul George Soros, relateaza publicatia Haaretz.
Opinii Biografice Beny Steinmetz si Tal Silberstein

Steinmetz si Silberstein sunt implicati in dosare de coruptie si in Romania. Ambii sunt trimisi in judecata in dosarul retrocedarii unei suprafete din padurea Snagov si a Fermei Baneasa, in care sunt implicati si presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, Dan Andronic, Paul de Romania.

Conform biografiei neoficiale, miliardarul Beny Steinmetz are o avere de aproape doua miliarde de dolari, cea mai mare parte câstigata din comert cu diamante. Companiile israelianului au preluat unele dintre cele mai mari zacaminte de minereuri feroase din lume.

Potrivit CV-ului Tal Silberstein a prestat servicii de consultanta politica pentru Calin Popescu Tariceanu, care a candidat la alegerile parlamentare din anul 2008 pentru Camera Deputatilor intr-un colegiu electoral din judetul Ilfov.

Analiza de sentiment pareri arestare Beny Steinmetz și Tal Silberstein

wiki analiza parerilor Beny Steinmetz si Tal Silberstein polaritate emotii

1. Frica

2. Surpriza

3. Bucurie

Observam ca arestarea celor doi israelieni controversati a fost o mare surpriza. Chiar daca multi se bucura de aceasta arestare sentimentul predominant in media sociala este de FRICA.

Relevant tweet despre, Emotie: Bucurie
Author: @aldrana
Content: BOMBA zilei! Beny Steinmetz și Tal Silberstein au fost ARESTAȚI în Israel! Ei sunt Filiera Evreiască! https://t.co/TkC0QtUIfS
Date: 2017-08-14 16:55:52
Language: ro
Location: ?
Number of Likes: 0.000
Number of Retweets: 0.000
In Reply To: ?
Author Name: luiza
Author Description: grand master teacher reiki usui & karuna master, rehabilitation psychoinformatiologist, crystals etheric master, spiritual solarian school
Author Statuses Count: 23353.000
Author Favourites Count: 61.000
Author Friends Count: 2011.000
Author Followers Count: 637.000
Author Listed Count: 9.000