Wiki emotional NICUSOR DAN si USR. Emotie predominanta: SURPRIZA.

S-a votat! Peste jumatate dintre membrii USR, respectiv 52.7%, au votat pentru pozitionarea partidului fata de initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei, votul impotriva redefinirii familiei fiind majoritar, 864 de membri pronuntandu-se in acest sens, anunta formatiunea politica, precizand ca la referendumul intern incheiat duminica 13 august la ora 24:00, din totalul de 1829 de membri USR au votat 1453, prezenta finala la vot fiind de 78%.

USR a decis astfel, in cadrul referendumului intern, sa se pozitioneze impotriva referendumului initiat de Coalitia pentru Familie.

"Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza in mod oficial altfel decat am vorbit in campania electorala (...) Ma voi intoarce in USR atunci cand convingerile mele sunt aceleasi cu ale partidului. Daca la un moment dat partidul reconsidera si spune ca pe aceasta chestiune nu are o pozitie unitara, atunci da, revin in partid. In acest moment, sunt in afara USR", a declarat Nicusor Dan.

nicusor dan opinii si comentarii usr

Uniunea Salvati România va organiza în luna octombrie un NOU referendum intern în cadrul caruia membrii de partid se vor exprima cu privire la oportunitatea ca USR sa colaboreze sau chiar sa fuzioneze cu platforma România 100, condusa de fostul premier Dacian Ciolos.

Referendumul se va desfasura dupa modelul utilizat în cazul referendumului privind pozitionarea USR în ceea ce priveste redefinirea familiei.

Dupa referendum ar urma ca Biroul Permanent al formatiunii sa stabileasca pasii urmatori.
Cristian Ghinea, dupa referendumul intern: Membrii USR au pus interesele de modernizare ale societatii romanesti deasupra unor ipotetice calcule electorale lipsite de curaj si santajului emotional.

Emotii in social media despre Nicusor Dan si referendumul pentru "redefinirii familiei".

wiki pareri media sociala nicusor dan

1. Surpriza

2. Frica

3. Bucurie

4. Tristete

Tweet relevant despre Nicusor Dan. Emotie: TEAMA.
Author: @activenewsro
Content: Referendumul organizat în interiorul USR a divizat formațiunea #stiri https://t.co/KvT0OpkW17
Date: 2017-08-14 18:53:47
Language: ro
Location: ?
Number of Likes: 0.000
Number of Retweets: 0.000
In Reply To: ?
Author Name: Active News
Author Description: Știri nefiltrate
Author Statuses Count: 34291.000
Author Favourites Count: 4.000
Author Friends Count: 239.000
Author Followers Count: 3396.000
Author Listed Count: 39.000
MAI POTI CITI