Pareri B.Digital de la Bancpost, platforma de creditare online. Login simplu si in siguranta.

Sa incercam sa ne facem o parere despre platfoma de creditare online B.Digital care este disponibila pe site-ul bancpost.ro la accesarea butonului APLICA ACUM din sectiunea produsului dorit - crediul Nume Prenume, carduri de credit WIZZ Bancpost, Visa Classic sau Gold.

Astfel, clientul poate solicita un produs de creditare oricand si de oriunde, urmand in doar 5 minute cativa pasi intuitivi.

Dupa completarea aplicatiei online, clientul afla decizia bancii privind acordarea creditului in maximum 30 de minute.

Bancpost utilizeaza un mix de canale de distributie pentru a oferi clientilor flexibilitate.

Solicitarile de credit inregistrate prin intermediul platformei online B.Digital sunt preluate direct in unitatile Bancpost, prin agentii de vanzari directe sau telefonic.

opinii pareri  B.Digital de la Bancpost, platforma de creditare online

Suma de bani solicitata poate fi astfel accesata imediat doar printr-o vizita in unitate pentru semnarea documentatiei de creditare.

Inovatia digitala este un element esential in strategia de dezvoltare a Bancpost. Continua sa se reinventeze si sa  dezvolte produse si servicii personalizate, pentru a imbunatati continuu experienta clientilor in relatia cu banca.

Prin lansarea acestei noi platforme online suntem de parere ca Bancpost si-a propus sa ofere un flux comod si prietenos pentru persoanele interesate de un card de credit sau credit de consum.

Platforma Bancpost de creditare online - B.Digital confirma clientilor o experienta noua, mult simplificata a procesului de creditare, intr-un mediu securizat

Iata principalele noutati aduse in piata de platforma de creditare online B.Digital si despre care nu putem avea decat o opinie pozitiva:

1) Posibilitatea de a accesa un produs de creditare simplu si rapid, de oriunde, intr-un timp foarte scurt. Clientii pot initia singuri, in maxim 5 minute, aplicatii de Credit de consum sau  Carduri de credit parcurgand cativa pasi simpli.

2) Dupa completarea integrala a formularului, informatiile sunt transmise catre sistemul bancii si clientul primeste un raspuns in ceea ce priveste eligibilitatea accesarii produsului dorit in maxim 30 min.

3) Un singur drum la banca pentru semnarea documentelor de credit si Acordare pe LOC pentru clientii eligibili.

4) Prin intermediul platformei digitale, clientii Bancpost pot solicita credite de consum de pana la 90.000 de lei si dobanda variabila incepand de la 7.9%, precum si carduri de credit - WIZZ Bancpost, Visa Classic sau Gold cu beneficii multiple la cumparaturi.
MAI POTI CITI