NUNTA lui Sorinel Copilul de Aur cu Alina in Septembrie 2017. Imaginea unui eveniment opulent.

Nunta mare in lumea manelelor Sorinel Cristian Alecu (27 ani) aka Sorinel Copilul de Aur si Alina se casatoresc luna viitoare.

In octombrie 2016 la o petrecere cat o nunta gazduita de un luxos salon de ceremonii, cu ajutorul lui Pepe, care i-a fost petitor, Sorinel Copilul de Aur i-a dat inelul si a cerut-o de sotie pe Alina, iubita sa.

Luata prin surprindere, la fel ca sutele de invitati adunati, acesteia i-a fost greu sa-l refuze.

Dan Bursuc le va fi nas de cununie, tot el urmând sa se ocupe de evenimentul – ce se anunta fastuos – care va întruni întreaga lume a muzicii de petrecere si a manelelor.

La nunta lui Dan Bursuc cu sotia sa, Gina (11 septembrie 2011, gazduita de cel mai popular club din Bucuresti în acea perioada), au participat 700 de persoane alese pe sprânceana si a totul a mustit de rafinament si lux.
imagini biografice nunta Sorinel Cristian Alecu si Alina

Numarul de artisti tocmiti sa anime atmosfera la nunta lui Bursuc a fost unul record, iar numele care mai de care mai sonore: Monica Anghel, Luminita Anghel, Nico, Marcel Pavel, Paula Selling si big-band-ul jazzman-ului Petrica Andrei.

Sorin-Cristian Alecu si viitoarea sa sotie, Alina, au devenit recent parintii unei fetite, Anamaria Florance.

Biografia lui Sorinel Copilul de Aur este o una uimitoare.

Sorinel Copilul de Aur a plecat dintr-un bordei de chirpici, dintr-un sat din apropierea Bucurestiului si a ajuns sa joace in filmul ”Poveste de cartier”, unde a jucar alaturi de Florin Calinescu.

S-a nascut într-o familie saraca si numeroasa; numele tatalui sau este Florin Alecu, iar cel al mamei Florentina Alecu (nascuta Rosu).

Sorinel Cristian Alecu a debutat în anul 2003.

Succesul obtinut i-a permis dupa un an de activitate sa îsi întretina parintii si cei sase frati. Mai târziu, s-a stabilit la resedinta producatorului muzical Dan Bursuc.Comentariile sunt inchise