Te Cunosc de Undeva Sezonul 12 concurenti NOI, de la Alin Pascal la Anisia Gafton.

Inainte de a vedea lista concurentilor si concurentelro care vor participa la sezonul 12, "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, va spunem ca aceasta editie aduce surprize mari.

Astfel, 5 vedete feminine vor intra în show-ul de transformari care va debuta în toamna lui 2017.

Este vorba despre Lidia Buble, actrita Adriana Trandafir, Ramona Badescu, Anisia Gafton si Julie Mayaya.

CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal si Sebastian Muntean sunt vedetele masculine care se vor intrece în cel de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Alin Pascal este violonist si fiul cantaretei de muzica populara Matilda Pascal-Cojocarita, iar Sebastian Muntean a fost concurent la Vocea României, în primul sezon.

La randul sau, Cezar Ouatu, castigator al celui de-al saptelea sezon, urca pentru a treia oara pe scena show-ului transformarilor.

Concurenti NOI Te Cunosc de Undeva Sezonul 12

Lidia Buble, aflata la a doua sa participare la “Te cunosc de undeva!”, marturiseste  ca si-a dorit mult sa revina pe scena transforming show-ului.

“Prima mea participare m-a maturizat foarte mult artistic, mi-a dat o mare încredere în mine, de la o editie la alta. Cred ca, de data asta, voi da si mai mult din mine si voi fi o "Wonder Woman", pe scena (râde). Am mari emotii si sunt foarte nerabdatoare sa începem noul sezon”, spune Lidia Buble.

Anisia Gafton si-a dorit si ea sa participe la emisiunea concurs “Te cunosc de undeva!”. Asta pentru ca, spune ea, „îmi place foarte mult emisiunea si pentru ca, da, pot sa imit. Mi-ar placea sa le imit pe Maria Tanase, Madalina Manole, Marilyn Monroe, Sofia Vicoveanca, Duffy, Ruby, Bonnie Tayler sau Marina Voica. De asemenea, ma bucur ca echipa este foarte unita si frumoasa, iar concuren?ii foarte prietenosi. Practic mergi acolo ca în vacanta, sa te distrezi. Sunt fericita si cred ca am avut noroc sa fac parte din echipa aceasta”, mai spune talentata actrita de stand-up comedy.”
MAI POTI CITI