Reclama LAMBORGHINI Huracan Transfagarasan. VIDEO.

Lamborghini, producatorul italian de masini de lux, a filmat recent o reclama în România, pe Transfagarasan, drum considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase din lume.

La mijlocul lunii iulie 2017, celebra marca de „supermasini“ a realizat o filmare pe artera montana de 92 kilometri ce traverseaza Muntii Fagaraas, legând judetele Arges si Sibiu.

„Sase automobile Lamborghini Huracán (Coupés and Spyders), inclusiv ultimul Performante, si-au testat motoarele pe Transfagarasan.

Convoiul de LAMBORGHINI Huracan a plecat din Sibiu, a trecut prin Cârtisoara, apoi a urmat cararea întortocheata si deosebit de riscanta care strabate muntii.

Masinile au ajuns apoi la Lacul Bâlea, în cel mai înalt punct al Transfagarasanului (2.042 metri altitudine), si au coborât spre barajul Vidraru“, anuntau, pe 20 iulie, oficialii Lamborghini.

reclama noua lamborghini romania transfagarasan

Cele sase Lamborghini care au filmat pentru noua reclama au urcat la Balea Lac, punctul cel mai înalt, si apoi au coborât la impresionantul baraj Vidraru, unde exista ruinele castelului lui Vlad Tepes, care a fost o sursa de inspirate pentru scriitorul Bram Stocker în crearea personajului Dracula”, potrivit sursei citate.

Noul model de Lamborghini Huracan Performante a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Bolidul costa peste 300.000 de dolari si dispune de un motor V10 cu 630 de cai putere, capabil sa ajunga la 100 de kilometri pe ora în 2,9 secunde.

Pe Transfagarasan, Lamborghini Huracan Performante a fost vedeta care a eclipsat celelalte modele Huracan Spyder si Lamborghini.

Sa nu uitam ca inainte de Lamborghini a fost episodul din Top Gear în care prezentatorii Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond au facut întrecere pe Transfagarasan pe care l-au declarat „cel mai impresionant drum din lume“.


In episodul I din seria 14 a celebrei emisiuni auto, difuzata în anul 2010, cei trei magnifici ai volanului au „forjat“ un Aston, un Ferrari si un Lamborghini.

„Este cel mai uimitor loc pe care l-am vazut, de o perfectiune absoluta. Cel mai bun drum din lume. Multumesc, România, pentru asta! Am putea ramâne aici, pentru totdeauna“, a declarat Jeremy Clarkson, la finalul cursei.