Pareri KARAVER Golden Bleach Crema Decoloranta pentru Fata si Corp.

Sa ne facem o parere despre KARAVER Golden Bleach o crema mai speciala care este destinata decolorarii parului nedorit de pe fata si corp si care se foloseste intre doua depilari.

Folosind Crema decolorantă pentru părul de pe față și corp KARAVER Golden Bleach firele de păr nedorite devin invizibile.

Potrivit informatiilor din prospect este recomandat folosirea cremei KARAVER Golden Bleach Crema între două depilări, atunci când firele de păr sunt prea scurte și nu pot fi eliminate prin alte metode clasice de epilare. 

KARAVER Golden Bleach Crema este de asemenea folosită în loc de epilare de către persoanele care nu doresc sau le este teamă să se depileze. 

Această operatie de decolorare este atat de eficace, încât confera senzația de epilare cu rezultate imediat vizibile. 

Crema decolorantă KARAVER Golden Bleach conține in compozitie extract natural de Calendula și datorită proprietăților ei emoliente, pielea dumneavoastra ramâne catifelată și netedă. 
Pareri KARAVER Golden Bleach Crema Decolorarea parului nedorit

Deasemeni conține ingrediente alese cu grijă ce au proprietatea de a respecta culoarea naturală a pielii. 

Suntem de parere ca folosind crema decolarantan KARAVER Golden Bleach Crema, veți simți confortul de îndepărtare a părului într-un mod eficace, ușor și modern. 

Mod de utilizare KARAVER Golden Bleach Crema Decoloranta

1. Spalati cu apa rece si sapun locul cu parul pe care doriti sa-l decolorati si apoi uscati-l bine.

2. Cu ajutorul capatului mic dozator al spatulei din pachet masurati o doza de praf accelerator din flaconul mic (pana la semn), iar cu capatul mare dozator al spatulei luati o doza de crema GOLDEN BLEACH (pâna la semn).

3. Puneti cele doua componente pe suportul ajutator (discul de amestecare) si cu ajutorul spatulei, amestecati bine.

4. Intindeti cu ajutorul spa­tulei amestecul format pe locul cu parul pe care doriti sa-l decolorati, având grija sa fie foarte bine acoperite toate firele de par.

5. Lasati amestecul sa actioneze 15 minute, dupa care îl îndepartati tot cu ajutorul spatulei si spalati bine zona cu apa rece.

Pentru o decolorare mai accentuata repetati operatiunea de mai sus. 

Pentru decolorarea sprâncenelor urmati ace­easi metoda, având grija ca amestecul (crema-accelerator) sa nu vina in contact cu ochii. 

Daca pielea dumneavoastra este sensibila, adaugati mai multa crema în amestec.

Principalele avantaje ale cremei decolorante KARAVER Golden Bleach
  • Se folosește între două depilări.
  • Respectă și nu afectează culoarea naturală a pielii.
  • Rapid și fără dureri, firele de păr nedorite pot deveni INVIZIBILE în timp record.
  • Crema KARAVER Golden Bleach inlocuiește și depilarea fiind o rezolvare fidelă pentru cele care o evită.

Folosind această cremă, aveti posibilitatea unei depilări moderne, la un pret accesibil. KARAVER Golden Bleach Crema Decoloranta pentru Fata si Corp are pretul de aproximativ 34 lei in farmaciile Dona.Comentariile sunt inchise