Treceți la conținutul principal

Pareri Flamingo Park cartier rezidential din Corbeanca construit in stil american.

Pentru a ne face o parere despre cartierul Flamingo Park din Corbeanca trebuie mai intai sa vedem unde se construieste, pentru a putea sa ne creionam o opinie despre cat de adecvata este este zona pentru a achizitiona o locuinta care sa aiba toata conditiile dorite.

Ei bine, proiectul cartierului rezidential Flamingo Park se construieste la 1 km distanta, spre comuna Peris, la o distanta de 12 minute fata de aeroportul international Otopeni.

Flamingo Park se afla pe drumul judetean 101A, care leaga comuna Corbeanca de comuna Peris. Este o zona curata, fara poluare, o zona linistita si frumoasa.

Ansamblul rezidential Flamingo Park este separat de traficul greu si de Bucuresti prin 3 filtre naturale: padurea Tamasi, Saftica si Oracu.

Prima faza are 66 de loturi individuale si 84 de townhouses, dezvoltate pe o zona de 10,6 hectare si implementeaza un urbanism proiectat în stil american:
pareri case cartier flamingo park corbeanca
  • cu acces la spatii verzi largi, 
  • loc de joaca pentru copii, 
  • locuri de parcare individuale 
  • acces controlat (paza) în interiorul complexului. 

Suprafata construita este 10%, restul de teren fiind alocat pentru gradini, drumuri si parcuri, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Flamingo Park,  propune un stil de viata, specific americanilor, cu  multe spatii verzi, comunitate frumoasa si un sentiment placut de linistite.

Normal ca in afara de zona si de facilitati, conteaza si pretul.

Iata deci cateva dintre preturile cerute de dezvoltator pentru trei tipuri de locuinte din cartierul Flamingo Park:
  • Casa cu 3 camere, Suprafata utila: 100 mp pret 75.000 euro + TVA
  • Casa 4 camere, Suprafata utila: 80 mp, pret 85.000 euro + TVA
  • Casa 4 camere, Suprafata utila: 130 mp, pret 95.000 euro + TVA

Insa aveti parte si de promotii. Ceea mai curenta este cea numita: Promotia Verii TVA 5%. Valoarea TVA ului va fi suportata de Flamingo Park. Valoarea va fi cea de la data facturarii, conform legislatiei in vigoare.

Grabiti-va deoarece promotia expira la 10 August 2017.

Asadar, parerea noastra este ca drumul scurt prin padure, vecinatatea altei paduri (Oracu), multiplele posibilitati de activitati în aer liber, naveta relativ scurta pâna în Bucuresti, precum si proiectul cu solutii nelimitate de customizare pot fi cateva din motivele care  va pot determina sa alegeti o casa in cartierul america Flamingo Park.