Cuvinte de despartire faine. Mesaje de bun ramas frumoase.

Daca despartirile nu sunt fumoase ci mai degraba uracios de dureroase, ei bine cuvintele de despartire pot fi frumoase. 

Este vorba de cateva texte de mesaje de bun ramas. Chiar daca unora mai reci, mai lipisiti de sensibilitate, aceste cuvinte de bun ramas pot foarte usor asemuite cu niste texte de despartire haioase.
Dar sa lasam filozofarea despre frumusetea si durerea unei despartiri si sa trecem la o scurta lista de cuvinte de bun ramas.

1. Poate e grea despartirea, poate e greu sa fii singur, dar e mult mai usor decat sa fiu impreuna cu tine.

2. Nu te-am iubit pentru nimic, am vrut doar sa ascult ecoul dragostei mele in inima ta.  

3. Am plecat in zbor usor de aripi noi, cu sufletul gol de tine dar clocotind de alte alte iubiri neincepute, nestiute, atat de vag si sublim banuite.
Cuvinte de despartire frumoase

4. Despartirea e o pastila amara pe care uneori trebuie sa o inghiti pentru un suflet sanatos. 

5. Poate inima ta e un pom din care frunzele iubirii se pot ofilii si trebuie sa cada din cand in cand, dar inima mea nu e asa, inima mea... e o frunza.

6. Si daca ti-am zambit cand ai fost dragut cu mine, si daca te-am strans in brate cand m-ai sarutat, si daca te-am iubit cand mi-ai promis inima ta, pentru toate astea spune-mi si mie cata suferinta crezi c-am meritat? 

7. Adio ! Niciodata cuvantul acesta nu m-a costat atata sa-l spun ca in clipa de fata,cand ma face sa ma gandesc la despartirea noastra. Daca ti-ai putea inchipui cat ma face sa sufar,indraznesc sa cred ca mi-ai fi cat de cat recunoscatoare pentru resemnarea mea. Primeste, cel putin, cu mai multa ingaduinta, asigurarea si omagiul dragostei celei mai tandre si mai respectoase.

8. Nu mint, nu insel, nu ma prefac, nu ranesc, nu profit. Si de aceea trebuie sa te parasesc. 

9. Incerc sa te iert ca nu cauti un sfarsit inceputului in care ai alunecat alaturi de mine si plec... in zbor usor de aripi noi spre alte povesti care isi asteapta nerabdatoare inceputul si sfarsitul. 

10. Nu ma parasi in delirul in care m-ai aruncat;imprumuta-mi ratiunea ta de vreme ce ai rapit-o pe a mea.
MAI POTI CITI