Mesaje romantice de DRAGOSTE. Cele mai frumoase DECLARATII de dragoste.

Scurta selectie de mesaje de iubire, texte romantice de dragoste pentru iubita sau iubit.

1. Iubito tu esti trandafirul inflorit din gradina sufletului meu si nu am sa las pe nimeni sa mi te fure de acolo. Iti promit!!!

2. Daca as amaneta un gram din dreagostea mea pt tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva... 

3. Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca,dar a venit devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazaste alt inger. 

4. Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii....cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina . 

5. Intr-o noapte o stea m-a intrebat: 'De ce nu o lasi daca te face sa plangi?' I-am raspuns: 'Stea tu ti-ai parasi cerul ?' 
Mesaje romantice de DRAGOSTE pentru iubit

6. Uneori am nevoie de dragoste, alteori de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, alteori de caldura, dar intotdeauna am nevoie de tine... 

7. Esti cel mai dulce vis al meu.Te iubesc pana la cer si inapoi de un infinit de ori. 

8. De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai frumoase lucruri nu se pot vedea cu ochiul liber. Cand inchid ochii te vad pe tine...

9. Roua zorilor de mai, iti saruta buzele, si iti ureaza buna dimineata, soare!....  maretia sa Luna, iti sopteste dulci vorbe de iubire… iti intinde inima mea in palma?

10. Buna-Dimineata te iubesc, in fiecare zi ma indragostesc... de tine!

11. O dimineata frumoasa incepe cu un pupic si-o mangaiere de aceea iti spun buna dimineata ingerasul meu. Te iubesc din tot sufletul!

12. Buna dimineata frumoaso si hai sa ne dezmeticim, sa aratam lumii intregi cat de mult noi doi ne iubim !!!

13. Un curcubeu ciudat si o furnica ascunsa in causul palmei, ziua de azi si promisiunea de maine si mai ales toata dragostea mea – toate pentru tine. Buna dimineata si sa ai cea mai frumoasa zi!

14. Te iubesc foarte mult si as vrea sa-ti spun asta printr-un mesaj de dimineata, iar daca o sa-mi dai voie o sa-ti fac asta o viata…

15. Buna dimineata frumoaso si hai sa ne dezmeticim si sa aratam lumii intregi cat de mult noi ne iubim !!!

16. Esti primul gand cand ma trezesc dimineata, esti ultimul suras inainte de culcare. Esti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos !!! 


Comentarii