Rezumat Regina pentru 7 zile, serial coreean la National TV cu Park Min-young.

National TV va invita sa vedeti in premiera toate episoadele serialului Regina pentru 7 zile, productie coreeana de exceptie al carei scurt rezumat il vom face in continuare.

Regina pentru 7 zile este o drama istorica despre regina Dan-gyeong care a stat pe tron cea mai scurta perioada din istoria de 500 de ani a dinastiei Joseon - numai 7 zile.

Serialul Queen For Seven Days descrie povestea ei de dragoste cu regele Lee Yeok si Lee Yung.

Bazata pe date si persoanaje istorice reale, actiunea serialul Regina pentru 7 zile descrie tragica poveste de iubire dintre regina Dangyeong si regele Joongjong, poveste inceputa in 1499, cand nobila Shin se casatoreste cu printul mostenitor Jinsung. In anul 1506, acestia devin regele si regina Joseon-ului.
Rezumat Regina pentru 7 zile serial coreean

Dar fix dupa sapte zile, regina Dangyeong este detronata si indepartata cu forta de la palat. 

Motivele acestei extraordinare lovituri de palat isi gaseste explicatia in accentuata rivalitate politica dintre factiunile aflate in acel moment la guvernarea Joseon-ului . 

Conform legendei istorice, dupa plecarea reginei Dangyeong de la palat, regele Joongjong a continuat sa viziteze zilnic pavilionul regal al acesteia, oftand si privind plin de tristete in directia muntelui reprezentand locul de exil al reginei. 

Auzind despre acestea, fosta regina asaza pe munte o rochie rosie, pe care obisnuia sa o poarte la palat, pentru a-i da de stire sotului ei ca este bine si inca tanjeste dupa el.

Alaturi de talentata actrita Park Min Young, rolurile principale masculine sunt interpretate de:
  • Yeon Woo Jin (cunoscut din serialele “Introverted Boss”, “Arang and the Magistrate”,
  • “Divorce Lawyer in Love”) in rolul regelui 
  • Lee Dong Gun (vedeta serialelor “Super Daddy Yul”, “The Gentlemen of Wolgyesu Tailor Shop”).
Biografie Wiki Park Min-young

Biografie: Park Min-young (nascuta in data de 4 martie 1986) este o actriță sud-coreeană foarte cunoscuta si apreciata atat in Coreea cat si in China.

In februarie 2013, Park a absolvit Universitatea Dongguk.

Park Min-young a devenit cunoscuta odata cu rolul din drama Sungkyunkwan Scandal (2010).

Park Min-young a jucat în serialele de televiziune: City Hunter (2011), Glory Jane (2011), Dr. Jin (2012), Healer (2014-2015) , Remember: War of the Son (2015-2016) și Regina pentru Șapte Zile (2017).Comentariile sunt inchise