Biografia Ani Cretu de la Urinela la... luptatoare contra vaccinarii.

Din biografia oficiala aflam ca Ani Cretu, s-a nascut in data de 02.11.1978 in localitatea Adunatii Copaceni, si ca este absolventa a Facultatii de Teatru, clasa Cristina Deleanu, Universitatea „Luceafarul".

Academia de Arte „Luceafarul” din Bucuresti a fost o "mare" institutie de invatamant asa incat, a fost desfiintata în temeiul  HG 1026 si 1027 din 2001 si HG 410 din 2002. Dar asta e o alta poveste...

Din anul 2000 Ani Cretu a devenit actrita a Teatrului pentru copii „Ion Creanga”, unde a jucat roluri de baieti, precum cersetorul Tom Canty din „Print si Cersetor”, Pinochio, din spectacolul cu acelasi nume, Karl din „Craiasa Zapezilor” si... Motanul din „Motanul Incaltat”.

Dintre toate personajele interpretate, Pinochio i-a adus o binemeritata recompensa, Premiul „Cea mai buna actrita in rol principal” la Festivalul International al Teatrelor pentru Copii „Naj naj naj” de la Zagreb, in anul 2009.

Am mai avut roluri in productii cinematografice ca: Restaurant Europa (2007) - Marlene, 15 (2005)
si The Mystery of the Romanovs / Misterul Romanovilor (2000) unde a interpretat-o pe Anastasia.

Insa Ani Cretu a devenit cunoscuta publicului odata cu rolul „Dorobantistei” Urinela, logodnica lui Axinte, din „Vacanta Mare”, rol pentru care publicul a indragit-o.

Ani Cretu a fost casatorita cu Ion Voicu, fost lider al trupei Ro-Mania, mariaj care a durat cinci ani si care s-a terminat cu un divort in 2007.

Ani Cretu este acum casatorita cu Marcel Chiva, director de vanzari la Harley Davidson. Cei doi au impreuna un baietel.

Acum Ani Cretu vrea sa dea statul român în judecata si il urecheaza strasnic pe Primul Ministru Tudose. Spune ca fiul ei în vârsta de 3 ani, Adan, a ajuns în spital dupa fiecare vaccin pe care l-a facut, iar acum se chinuie sa-si refaca sanatatea.

Urinela povesteste ca fiul ei a început sa aiba probleme de sanatate dupa ce i-a facut vaccinul de un an si doua luni. Îi scazuse imunitatea, facea viroze respiratorii, stomatite si probleme digestive care tineau cu lunile plus alte chestii pentru care este sigura ca vaccinu ROR este vinovat.

ROR (rujeola-oreion-rubeola) este un vaccin combinat care protejeaza impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei. Fiecare dintre vaccinurile separate a fost introdus in practica medicala inca din 1960, iar varianta lor combinata a fost autorizata spre administrare din anul 1971.

Prima doza de vaccin ROR se administreaza copiilor ca parte din programul national obligatoriu de vaccinare in intervalul de varsta 12-15 luni si cu siguranta nu produce intoleranta la histamina, boala cu care a fost diagnosticat baiatul lui Ani Cretu.

Dupa cum spuneam Urinela, a sarit fix ca personajul din Vacanta Mare si la premierul Mihai Tudose caruia i-a trabnsmis: "Copilul MEU este al MEU al meu în totalitate pâna la 18 ani, dupa care îsi apartine siesi! Eu l-am primit în DAR de la Dumnezeu..... Primul ministru NU are dreptul sa se pronunte în privinta mea ca parinte, întrucât el nu este abilitat sa vorbeasca despre asta!.... Are obligatia sa îmi ofere un sistem sanitar decent, demn de o tara capitalista. Are TOATE obligatiile din lume, dar nu drepturi!"

Desigur asa au zis si in Italia (o tara capitalista Ani!!!) unde de curand a fost introdusa vaccinarea OBLIGATORIE pentru ca numarul cazurilor de imbolnavire si deces din cauza refuzului vaccinari ajunsese la cote periculoase. Au fost si pe acolo niste proteste mai mari sau mai mici. Insa intr-un final toata lumea s-a linistit si lucrurile merga inainte, adica pentru ca un copil sa poata fi înscris la cresa sau gradinita (0-6 ani), parintii trebuie sa prezinte carnetul de vaccinari si eventualele certificate medicale cerute. În cazul în care copilul nu are vaccinurile, nu va putea fi înscris.

Asadar clubul vedetelor isterice care recunosc ca nu stiu boaba de medicina, dar stiu ele sigur ca vaccinul ucide, s-a mai imbogatit cu o persoana. Romania o tara mereu surprinzatoare!
MAI POTI CITI