BURAK OZCIVIT anunta FILMUL DRAGOSTE INFINITA in 2018.

La 20 de zile de la terminarea serialului" KARA SEVDA" aka DRAGOSTE INFINITA in Romania s-a intamplat o MINUNE.

Am fi putut crede ca e doar un zvon dar  e mai mult. E o promisiune pe care actorul BURAK OZCIVIT o face fanilor sai din intreaga lume.

Independent de scenaristii si de regizoarea  serialului" KARA SEVDA", BURAK OZCIVIT ne-a anuntat pe pagina sa dee FACEBOOK ca doreste sa faca un FILM " KARA SEVDA" aka DRAGOSTE INFINITA.

In FILMUL" KARA SEVDA" aka DRAGOSTE INFINITA, actorul se  va afla intr-o ipostaza noua aceea de REGIZOR.

Si de ce nu poate va fi si producator al filmului. Daca publicul il copleseste pe actor cu dragoste iata ca si BURAK OZCIVIT le raspunde la fel.

Stim cu toti cat am fost de dezamagiti de finalul ales de regizoarea HILAL SARAL care netulburata de  comentariile fanilor le-a raspuns ca nu intelege de ce sunt revoltati doar si titlul serialului  KARA SEVDA aka DRAGOSTE NEAGRA /IMPOSIBILA   dadea de inteles ca serialul nu va avea un happy end.

filmul dragoste infinita kara sevda in 2018

Practic serialul KARA SEVDA asa cum a fost el conceput avea 70 de episoade. In TURCIA serialul era uramarit cu sufletul  la gura de public.

Si asa a venit intelegerea de a mai face  patru episoade in plus. Ecourile sfarsitului nedrept  al serialului  nu s-au terminat.

Poate de aceea BURAK OZCIVIT s-a gandit ca trebuie sa faca ceva. Si  poatarea sa de pe pagina de FACEBOOK a adus speranta si bucurie imensa in sufletele publicului.

Iata ce a postat BURAK OZCIVIT pe pagina sa de FACEBOOK: "IN 2018 DRAGOSTEA NOASTRA NEAGRA SE VA MUTA IN CINEMA. "

Si in continuare a spus ca  deocamdata este la filmarile filmului "KARDESIM BENIM 2".

Dupa ce se vor termina filmarile acestea BURAK OZCIVIT mai are in lucru un film.

Si apoi va vedea ce se va intampla cu KARA SEVDA serialul care ne-a coplesit realmente.

BURAK a spus asa "PRIETENI, VORBIM DE O INTENTIE. DUPA CE TERMIN FILMARILE LA 'KARDESIM BENIM 2' CAND INFORMATIILE VOR FI MAI CLARe VOI REVENI CU LAMURIRI.  DACA SI CEILALTI ACTORI VOR FI DISPONIBILI EU VOI FACE TOT CE POT."

E clara si admirabila intentia actorului. Dar nu depinde totul numai de el. O parte din actorii prezenti in serial si-au dat acceptul de a aparea in filmul pe marele ecran.

Dintre acestia ii amintim pe:  EMIR, ZEYNEP, ASU, LEYLA,  TUFAN adica actorii :KAAN URGANCIOGLU,  ALI BURAK CEYLAN, MELISA PAMUK, ZERRIN TEKINDOR, HAZAL FILIZ KUCUKKOSE.

Deocamdata actrita  NESLIHAN ATAGUL  cea care i-a dat viata personajului NIHAN nu a spus nimic.

Publicul din toata lumea  este incantat de intentia  actorului BURAK OZCIVIT de a face un FILM KARA SEVDA aka DRAGOSTE INFINITA.

BURAK OZCIVIT  are o mare admiratie si respect pentru public. Nu are fite de VEDETA.

Asa se face ca in pauzele de la filmarile  "KARDESIM BENIM 2"  accepta sa se pozeze in mijlocul fanilor.

MEREU IMPREUNA spune BURAK OCIVIT.  Putem zambi   avem speranta ca vom auzi in curand de certitudinea ca se va realiza filmul KARA SEVDA.

Pentru ca NIHAN si KEMAL merita sa fie fericiti. Asa cum ne-am dorit noi cu toti.

BURAK OZCIVIT dovedeste inca o data ca este un PROFESIONIST un actor caruia ii place sa evolueze si care nu isi dezamageste publicul.

 BRAVO, BURAK OZCIVIT! Un BARBAT ADEVARAT!Comentariile sunt inchise