Produse de îngrijire necesare în sezonul estival. Păreri loţiunea de protecţie solară,

Sfaturi simple despre cum să îţi pastrezi o piele hidratată si sănătoasă cu ajutorul produselor de îngrijire ce sunt absolul necesare în sezonul estival

Este vorba despre trusa de urgenţă necesară frumuseţii și prospeţimii tale în timpul verii. Tot ce trebuie să ai cu tine în geantă dacă îţi dorești să arăţi impecabil în orice moment al zilei!

Loţiune de protecţie solară 

Indiferent de momentul zilei și de locul în care te afli, nu pleca de acasă fără să fi aplicat loțiune de
protecție solară pe zonele expuse.

Pentru că este nevoie să aplici din când în când loțiunea, poart-o cu tine în geantă pentru a fi sigur că ești protejată mereu.

Parerea noastra este ca cel mai bine e sa alegi o loţiune de protecţie solară sub formă de spray pentru a putea aplica mai ușor produsul.

Produse pentru păr
pareri lotiuni de plaja cele mai bune si ieftine

Cu siguranță știi că și părul are nevoie de protecție solară. Șamponul și balsamul de uz zilnic trebuie să conțină SPF.

De asemenea, pentru momentele din zi când ieși afară, poartă în geantă un spray cu SPF special pentru păr și aplică ori de câte ori este nevoie.

Ai grijă să nu aplici pe scalp, spray-urile de acest gen poate conține alcool și te poți irita ușor.

Machiaj minim

Încearcă să nu-ți încarci inutil tenul cu produse de machiaj, mai ales că vara transpiri și riști să-ți curgă machiajul.

Optează pentru o cremă cu factor de protecție, după care aplică o pudră lejeră, translucidă. Pentru machiajul ochilor alege un mascara waterproof.

Pentru buze este bine sa folosești un balsam sau un ruj cu textură emolientă, nu mată, deoarece buzele vor avea tendința să se exfolieze.

Apă termală

Gândește-te de câte ori ai simțit că ai dori să te răcorești și nu ai avut la îndemână nimic. Dacă porți
cu tine tot timpul spray-ul cu apă termală, canicula verii ți se va părea mai ușor de îndurat.

Apa termală este bogată în oligoelemente cu proprietăți benefice asupra pielii, o hidratează, o calmează și o decongestionează. Pulverizeaz-o zilnic pe ten.

Transpiraţia şi antiperspirantele

Pentru a fi în permanență fresh, poartă cu tine șervețele umede pentru a șterge transpirația și nu uita să folosești în permanență un antiperspirant deoarece vara transpirația este excesivă.

Pentru a împiedica iritația pielii, usucă bine zona axilei înainte de a aplica antiperspirantul și spală-te după cel mult opt ore de la aplicarea lui.
MAI POTI CITI