Biografie Gal Gadot – Femeia Minune. Wiki Diana Prince din filmul Wonder Woman.

Inainte sa vedem care este wiki-ul actritei Gal Gadot, va spunem ca filmul „Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, cu Gadot în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu incasari de 1.035.973 de lei.

Cu Gal Gadot in rol printesei amazoane Diana, "Wonder Woman" a avut încasari de 100,5 milioane de dolari în primul weekend de rulare în cinematografele din SUA si Canada

Scurta biografie: Gal Gadot (nascuta in Rosh Ha'ayin, Israel pe data de 30 aprilie 1985) este o actriță și un model israelian.

Gadot a castigat titlul de Miss Israel în 2004 și a continuat să reprezinte Israelul la concursul de frumusete Miss Univers 2004.

Biografia Gal Gadot Femeia Minune Wonder Woman
La vârsta de 20 de ani, Gadot a servit timp de doi ani ca soldat in armata Israelului, în calitate de instructor de luptă.

În 2007, ea a luat parte la sedinta foto Maxim "Femeile din armata israeliană", care s-a concentrat pe modele israeliene care au fost membre ale armatei israeliene. 

În 2008, Gadot a avut rolul principal în drama israeliana Bubot ("Dolls"). A fost, de asemenea, aleasa pentru a fi modelul reprezentativ al firmei Castro, unul dintre cele mai mari branduri de îmbrăcăminte israeliene.

Gadot apărut în Fast & Furious alături de Vin Diesel și Paul Walker, învingând alte șase actrite pentru acest rol. 

În anul 2010, Gal Gadot a avut un rol mic în filmul de acțiune Knight and Day aka Întâlnire explozivă (2010), in care interpretează rolul Naomi alaturi de Tom Cruise și Cameron Diaz.

Gadot s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar israelian Yaron Varsano pe 28 septembrie 2008. Cei doi au impreuna două fiice, născute în noiembrie 2011 și în martie 2017.

Gal Gadot, a fost însărcinată pe tot parcursul filmărilor la Wonder Woman. 

Se pare că Gal a fost nevoită să poarte un costum verde, utilizat pentru ajustările tehnice, modificat pentru silueta ei.

Potrivit Business Insider, existau zvonuri încă de la începutul filmărilor că actrița ar avea burtica specifică de gravidă, însă acestea nu au fost luate în serios. 

Probabil că interpretarea Femeii Minune a fost cea mai mare provocare din cariera talentatei Gal Gadot.