Pareri Ondulator BaByliss C1300E Curl Secret 2 Curl & Volum.

Sa ne facem o parere despre un ondulator de par care va poate scuti de un drum la coafor, asta daca va doriti niste bucle super si pe care sa le faceti fara sa fiti mare specialista.

Ondulatorul Curl Secret 2 beneficiaza de particularitatea tehnologiei Auto - Curl care transforma automat suvitele de par in bucle, asigurand o ondulare uniforma si bucle perfecte in cateva secunde.

Cele doua capete interschimbabile, care vin incluse, de 25 mm si 35 mm, te ajuta sa ai 36 de tipuri de bucle mai stranse sau lejere.

Alegeti capul de 25mm pentru suvite subtiri si bucle strânse si adoptati un look lejer încercând capul de 35mm, care iti permit ondularea unei suvite de par de pâna la 3cm.

Impreuna cu celelalte functii ale ondulatorului automat (temperatura, timp de ondulare, directie de ondulare), noul ondulator automat Curl Secret 2 (C1300E) ofera o varietate de modalitati în care va puteti aranja parul, pâna la 36 de tipuri de bucle.
Pareri Ondulator BaByliss C1300E Curl Secret 2 Curl opinii forumuri

In functie de capul noului Curl Secret 2 ales (de 25mm sau 35mm), temperatura si timpul de ondulare sunt ajustate automat pentru obtinerea tipului de bucle pe care ti-l doresti.

Cele trei trepte de încalzire ale ondulatorului Curl Secret 2 se ajusteaza automat astfel: pentru capul de ondulare de 35mm ondulatorul se regleaza la 190°C (I) si 210°C (II), iar pentru capul de 25mm: 210°C (I) si 230°C (II).

Cât despre durata, aceasta se regleaza în functie de cele 4 setari de timp, respectiv: pentru capul de ondulare de 35mm vom avea 8s (3bipuri) -10s (4bipuri) -12s (5 bipuri), iar pentru cel de 25mm: 10s (4bipuri) -12s (5bipuri) -14s (6 bipuri).

Camera ceramica din interiorul ondulatorului automat distribuie temperatura uniform si asigura protectie astfel încât efectul sa fie unul de par stralucitor, sanatos si perfect ondulat, în doar câteva minute.Invata sa faci bucle perfecte simplu si usor cu Ondulatorul BaByliss C1300E Curl Secret 2

In plus, functia ionica de care dispune ondulatorul automat netezeste firele de par rebele.

Curl Secret 2 (C1200E) îti permite sa alegi directia de ondulare a parului, la stanga, la dreapta sau alternativ.

Fie ca vrei bucle pe dreapta sau bucle pe stânga, poti ondula fiecare parte cu o simetrie perfecta.

Optiunea alternativa înseamna ondularea automata pentru o combinatie de bucle pe dreapta si pe stânga cu un aspect complet natural.

Parerea majoritara pe forumurile este pozitiva. Adica Curl Secret 2 isi merita din plin toti bani, pentru ca pretul nu este unul mic.

Este adevarat ca performanta se plateste, deci pentru a achizitiona un  Ondulator BaByliss C1300E Curl Secret 2 Curl & Volum va trebui sa scoateti din buzunar aproximativ 420 lei.
MAI POTI CITI