Londra sub TEROARE. Atac terorist cu furgoneta pe London Bridge. Conspiratii & Multiculturalism.

Pe 8 iunie 2017 au loc alegerile parlamentare in Regatul Britanic. Pe 3 iunie, niste descreirati, invocand numele lui Allah, ucid cu sange rece trecatorii de London Bridge.

Atacatorii au intrat cu furgoneta în pietonii de pe pod, apoi au condus până la Borough Market, o zonă aflată în apropiere, unde au coborât din vehicul și au înjunghiat la întâmplare oameni, până când au fost împușcați mortal de polițiști. Cei trei atacatori purtau false veste explozive.

Cei 3 teroristi care au coborat din camioneta alba si au inceput sa injunghie oameni pe strada la intamplare au fost impuscati mortal de fortele de ordine la 8 minute dupa ce s-a cerut interventia Politiei in zona London Bridge.

Cel puțin doi cetățeni francezi și unul australian sunt printre cei răniți. Numele celor uciși și cele ale atacatorilor nu au fost date publicității, deocamdată.

Podul Londrei va rămâne închis astăzi 4 iunie 2017, la fel și stația de metrou Borough Tube, au anunțat autoritățile, care spun că deocamdată sunt închise mai multe străzi din zonă: 
  • London Bridge, 
    Atacuri cu furgoneta de pe Podul Londrei Conspiratie multicuturalism
  • Southwark Bridge, 
  • Borough High Street, 
  • Southwark Street, 
  • Lower Thames Street, 
  • King William Street, 
  • Gracechurch Street, 
  • Canon Street.

Președintele francez Emmanuel Macron a declarat „Franța este mai mult decât oricând alături de Marea Britanie”.

Președintele Donald Trump a scris pe Twitter: „Orice pot face Statele Unite pentru a ajuta Londra și Marea Britanie, vor face - Suntem alături de voi, Dumnezeu să binecuvânteze!”.

Teroriștii au reușit de fiecare dată să treacă de „plasa” de securitate construită de serviciile secrete, iar presiunea asupra acestor servicii crește acum.

MI5, serviciul de securitate intern din Marea Britanie, a descoperit în jur de 500 de planuri teroriste active în țară, iar directorul său a avertizat anterior că lumea ar trebui să se aștepte ca unul dintre aceste planuri să fie pus în practică.

Deschiderea necontrolata a unei societati aduce pieirea acelei societati, dizolvarea in neant.

Merkel, care a recunoscut cu cativa ani in urma ca multiculturalismul nu e bun pentru o societate, acum il salta in slavi. De ce?
MAI POTI CITI