Horoscop Septembrie 2017. Previziuni astrologice de la Taur la zodia Fecioara.

Horoscop Septembrie 2017 BERBEC (21.III-20.IV) Prima săptămâna vine cu vești bune! Sistemul tău imunitar este extrem de bine pus la punct, asta se datorează exclusiv alimentelor „miracol” care luptă împreună cu tine împotrivă.

Ghimbirul atât fiert, sub formă de ceai, cât și în combinație cu miere și smoothie-uri verzi, este un întăritor al metabolismului, ajută la accelararea arderilor și revitalizează în profunzime. 

Ca o fire activă a zodiacului, prea multă rutină te poate plictisi. Nu încerca să îți înghesui în programul de fitness prea multe clase întrucât te vor obosi, așa că ia totul treptat.

Horoscop Septembrie 2017 TAUR (21.IV-20.V) Este o perioadă propice pentru schimbări în viața ta. Renunță la scurtături și concentrează-te pe rezultate și perseverență. 

Chiar dacă ai tot amânat și ai mai făcut câte un pas înainte și unul înapoi, important este momentul în care nu trebuie să te mai lași ghidat de toane și să acționezi. 
Horoscop Septembrie 2017 Previziuni astrologice Taur  Rac Leu Fecioara

Atenție la pofte! Pofta pentru ceva dulce este de cele mai multe ori impulsivă și are stresul ca stimulant principal. 

Ai grijă ce mănânci și cât mănânci de sărbători. Înlocuiește zahărul cu migdale, nuci, alune și caju crud, neprăjite și nesărate.

Horoscop Septembrie 2017 GEMENI (21.V-21.VI)
Luna aceasta roadele muncii tale îți vor aduce numai bucurii.

Începe răsfățul prin a-ți oferi o cină delicioasă, un masaj, fie că e vorba de un masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic sau de altă natură, toate au același scop, acela de a remedia problemele din organism și de a readuce echilibrul energetic în corp. 

Nu abandona scopul tău principa, acela de a fi sănătoasă. Fii în continuare atentă la dietă și profită de ocazie să încerci un sport nou. Atenție la circulația periferică pentru că aceasta nu este punctul tău forta luna aceasta.

Horoscop Septembrie 2017 RAC (22.VI-22.VII) La începutul lunii, nativii zodiei sunt rugați să-și facă un plan, să-și stabilească niște obiective în dietă, chiar dacă e greu. Renunță la vechile obiceiuri alimentare care nu îți onorau sănătatea și redu usor porțiile.

Echilibrul perfect apare atunci când nutriția merge mână în mână cu mișcarea. TRX-ul, ca tip de antrenament, îți sare în ajutor atunci când vrei să lucrezi toate grupele musculare în același timp, în special zonele cu probleme: brațele și picioarele. Provocările te prind din urmă, dă-le o șansă!

Horoscop Septembrie 2017 LEU (23.VII-22.VIII)
Asigură-te ca cele trei mese pe zi să fie bogate în fibre și proteine, iar gustările mici să fie sănătoase. Alunele și fructele cu zahăr scăzut sunt excelente. 

Meditația și yoga sunt tehnici care te ajută să descoperi liniștea, strea zen și puterea pe care o ai deja acolo. Trebuie doar scoasă la lumină.

Se anunță o perioadă benefică pentru schimbări, fii atent la ocaziile și șansele care ți se deschid în toate planurile vieții. Poți să dai o șansă unui sport sau unui hobby pentru care nu ai avut până acum timp să-l aprofundezi. Alegerea îți aparține!

Horoscop Septembrie 2017 FECIOARĂ (23.VIII-22.IX) Nativii zodiei sunt mereu la extreme: găsesc motivații interioare și nu se lasă abatuți de la traseul pe care îl au de parcurs sau se complac într-o zonă de confort. 

Chiar dacă faci un pas înainte, un pas înapoi, un pas înainte, un pas înapoi, fă-i măcar în ritm de dans. Încearcă să-ți echilibrezi balanța în ritmuri de dans! Vei obține o stare de bine pe care o vei menține pe tot parcursul zilei și un corp de invidiat! 

În a doua jumătate a lunii treci printr-o perioadă agitată așa că ai nevoie de relaxare. Premiază-te după fiecare zi agitată cu o oră de masaj.