KARINA DELI aduce dovezi: ROMAN BULARCA si ADRIAN URSU au plagiat in videoclipul BOABE DE CAFEA

KARINA DELI aduce dovezi in sprijinul unui plagiat clar. Vizati sunt celebrul ROMAN BULARCA precum si ADRIAN URSU.

KARINA DELI este verisoara celebrului model XENIA DELI modelul basarabean care a facut furori in strainatate mai ales anul trecut cand s-a maritat cu un milionar egiptean mai in varsta.

KARINA o numeste pe XENIA drept  surioara ei. Intre fete este o diferenta de trei ani.

Legatura dintre XENIA si KARINA a devenit  mai apropiata de cand XENIA a luat drumul strainatatii.

KARINA traieste in MOSCOVA acolo unde este si studenta. Atunci cand timpul ii permite calatoreste si ii este mereu alaturi celebrei verisoare XENIA.

Tanara  duce o viata linistita. In martie 2017 si-a aniversat ziua de nastere intr-un local scump alaturi de familie si prieteni.
Karina Deli Wiki sora Xenia Deli

KARINA este la fel de frumoasa si acorda o mare atentie  fizicului sau. Ce-i drept si mama natura a fost generoasa cu ea.

XENIA spune mereu ca este mandra de verisoara ei drept pentru care ii acorda sprijin neconditionat.

KARINA DELI este una din multe frumuseti din REPUBLICA MOLDOVA.

Presa a speculat ca frumoasa KARINA s-ar iubi tot cu un tanar egiptean dar lucrurile nu stau asa.

KARINA a fost cea care a tinut sa il arate presei pe iubitul ei .

Iubitul KARINEI este tot din REPUBLICA MOLDOVA si se numeste ALEKSEI NATAN PLAKSIN.

Si asta nu e tot. Motivata poate de viata de femeie maritata a XENIEI, KARINA pare ca  a trecut pe la starea civila alaturi de ALEKSEI.

Ce legatura sa aiba KARINA un model apreciat cu muzica si de ce i-ar acuza ea pe ROMAN BULARCA si ADRIAN URSU?

In 2013 KARINA a aparut in videoclipul piesei WAKE ME. Piesa este cantata de IONEL ISTRATI si la un moment presa specula ca artistului i s-ar fi lipit de inima frumoasa KARINA.

ADRIAN ISTRATI este la randu-i bun prieten cu XENIA. Si cum ADRIAN ISTRATI a ales-o pe KARINA sa apara in videoclipul sau unii au crezut ca intre IONEL si KARINA ar fi ceva mai mult de o simpla prietenie.

Frumoasa melodie si superb videoclip WAKE ME. Iar KARINA ne arata cat este de frumoasa si cat de bine arata.

La distanta de  patru ani in 2017  ADRIAN URSU a lansat melodia " BOABE DE CAFEA". Si ce sa vezi?

Acest videoclip  " BOABE DE CAFEA" pare tras la indigo cu  videoclipul piesei WAKE ME. In videoclip apare o tanara  care apare in acelesi ipostaze in care aparuse KARINA DELI in 2013.

Cine semneaza regia videoclipului BOABE DE CAFEA?  Nimeni altul decat celebrul ROMAN BULARCA cel care a semnat regia tuturor videoclipurilor trupei  CARLA S DREAMS.

Concurenta e extrema intre artistii din REPUBLICA MOLDOVA. Oare ce va avea de spus ROMAN BULARCA?S-a inspirat el din videoclipul WAKE ME al artistului IONEL ISTRATI? Videoclipul WAKE ME a fost regizat de fratii SPOIALA.

Sa fie vorba de concurenta intre ROMAN BULARCA si fratii SPOIALA? Va invit sa priviti amele videoclipuri atat  BOABE DE CAFEA cat si videoclipul mai vechi WAKE ME cel in care apare KARINA DELI.

E drept ca noi nu am auzit pana acum de fratii SPOIALA dar uite ca acestia par mai originali ca ROMAN BULARCA pe care il vedeam pana acum cel mai si cel mai.

Voi ce spuneri dragilor? Sunt evidente  dovezile aduse de KARINA DELI in sprijinul afirmatiei sale de plagiat?


Ambele  videoclipuri au fost filmate in THAILANDA. Cu ocazia asta putem vedea si  cum arata THAILANDA in 2013 si cum arata in prezent.

Peisaje ce te lasa fara suflare si fete superbe mare si soare. KARINA DELI arata mai bine ca modelul din videoclipul lui ADRIAN URSU.

Si ce ziceti cine isi arata podoaba capilara intr-o miscare mai senzuala KARINA sau cealalata domnita?