Horoscop Iulie 2017. Previziuni astrologice de la Rac la zodia Sagetator.

Previziuni astrologice pe scurt cele 12 zodii, horoscop general pentru luna iulie 2017.

Horoscop Iulie 2017 RAC (22.VI-22.VII) Săptămânile acestei luni de vara vin în avantajul vostru. La nivel amoros, colaborări, activități sociale, cunoștințe, toate merg ca pe roate.

Aveți grijă însă să vă odihniți suficient și să vă hrăniți corespunzător.

Horoscop Iulie 2017 LEU (23.VII-22.VIII) Aveți putere de muncă, iar asta este mai mult decât admirabil. Lucrurile se leagă ușor în tot ce este legat de sănătate și dietă eficientă.

Continuați cu activitatea fizică zilnic și veți atinge toate obiectivele propuse!

Horoscop Iulie 2017 FECIOARĂ (23.VIII-22.IX)  Luna aceasta vă dă ocazia unor victorii în efortul de a vă detașa de obiceiurile nocive, în lupta pentru sănătate sau pentru un stil de viață echilibrat. Șansa lunii se îndreaptă spre sănătatea de cuplu.

Horoscop Iulie 2017 Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion

Horoscop Iulie 2017 BALANŢĂ (23.IX-22.X) Lucrurile se leagă și ar fi bine să insistați în îndeplinirea țelurilor propuse.

Prima parte a lunii iulie 2017 poate aduce cheltuieli nedorite sau alte neplăceri financiare. Activitățile intelectuale și negocierile sunt cu noroc.

Horoscop Iulie 2017 SCORPION (23.X-22.XI) Sectorul carierei și al statutului  social este cel mai proeminent.

Aici se arată șansa, dar puteți face și alegeri greșite, din neatenție, prea mult idealism sau pur și simplu din încăpățânare.

Horoscop Iulie 2017 SĂGETĂTOR (22.XI-20.XII) Finanțele, aflate cel mai probabil În degringoladă, primesc o gură de oxigen datorată fie unei activități confidențiale, fie unei persoane care nu dorește publicitate, fie… norocului chior!