Treceți la conținutul principal

Pareri Ab Generator Aparat fitness de la Mediashop, pretul greutatii ideale.

Urmarind statistica comentariilor si opiniilor de pe eMag observam ca parerea despre Aparatul de fitness Mediashop 2162 AB Generator este una mai mult decat buna.

Din peste 20 de comentarii a rezultat un scor de 4,53 din 5 (bineinteles la momentul scrierii acestui articol) ceea ce plaseaza Aparatul de fitness 2162 Ab Generator de la Mediashop printre cele mai apreciate aparate din acest gen si din aceasta categorie de pret. Pretul promotional este 379 de lei redus cu 5% fata de cel initial.

Clientii care au cumparat Ab Generator  2162 sunt de parere ca acesta este un aparat solid, practic, care ocupa putin spatiu cand este strans si chiar simti ca muschii abdominali sunt lucrati. Si in plus are o largime confortabila a treptelor de greutate (de la foarte usor la foarte greu).

Ab Generator de la Mediashop a fost conceput pentru a slabi rapid si pentru a va modela corpul. Un mod simplu, eficient si rapid pentru antrenarea corpului si pentru a scapa de neplacutele kilograme in plus.
Pareri Ab Generator Aparat de fitness Mediashop

"Secretul" aparatului multi functional Ab Generator, se ascunde in combinatia dintre pozitia yoga privind in jos si executarea abdomenelor, care, cu o putere uriasa va modeleaza corpul.

Astfel ca un singur tip de exercitiu, va puneti in miscare abdomenul, fesele, coapsele si bratele.

Folosirea zilnica, regulata a aparatului va antreneaza principalele grupe de muschi ale corpului.

Ab Generator  este prevazut cu 5 trepte de intensitate: incepator, intermediar, avansat, intensiv si extrem, in acest fel va gasiti treapta de dificultate in functie de capacitatea dumneavoastra de efort.

Cand ati terminat exercitiile, pur si simplu pliati aparatul si il puneti sub pat sau in debara.

Carcteristici tehnice Ab Generator Aparat fitness de la Mediashop
  • Material: 89% otel, 5,5% material plastic, 5,5% spuma
  • Sarcina maxima: 110 kg
  • Greutate bruta: 10 kg
  • Greutate neta: 8 kg
  • Suprafata - Asfalt/Sala
  • Tehnologie -AB Generator