Treceți la conținutul principal

Bilete CFR trenuri Bucuresti Istanbul, Salonic si Sofia de la 49 de euro. Oferta 2017.

Vine vara cu oferte de la CFR Calatori. Operatorul feroviar introduce in perioada 2 iunie - 2 octombrie 2017 trenuri directe de la Bucuresti catre Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia si retur.

Conform comunicatului oficial, trenul spre Turcia va circula zilnic si va avea în compunere un vagon cuseta si un vagon de dormit.

O calatorie cu trenul dus catre Halkali / Istanbul costa aproximativ 49 de euro la vagon cuseta cu sase locuri, 54 de euro la vagon cuseta cu patru locuri si aproximativ 62 de euro la vagon de dormit cu trei paturi.

Si în acest an, turistii care doresc sa ajunga cu trenul în Grecia vor putea calatori între Bucuresti Nord si Salonic si retur, o data pe saptamâna, cu plecare vinerea din Bucuresti si întoarcere din Salonic duminica.
Cumpara Bilete CFR trenuri Bucuresti Istanbul Salonic si Sofia

Un bilet pentru o calatorie cu trenul dus, Bucuresti - Salonic, costa aproximativ 45 de euro la vagon clasa a 2-a, 56 de euro la vagon cuseta de sase locuri, 62 de euro la vagon cuseta de patru locuri si 64 de euro la vagon de dormit cu trei locuri.

Trenul spre Sofia va circula zilnic, iar un bilet pentru o calatorie dus costa aproximativ 30 euro la clasa a 2-a.

De asemenea, pentru cei care doresc sa efectueze calatorii nelimitate,într-o anumita perioada, cu trenul, spre Grecia si Turcia, CFR Calatori recomanda oferta tarifara internationala InterRail.

Biletele pentru aceste trenuri internationale pot fi achizitionate din statiile si agentiile CFR Calatori deschise traficului international.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic international Gara de Nord Bucuresti).