Treceți la conținutul principal

Iunie 2017 Horoscop Femeia si Barbatul GEMENI. Predictii astrologice.

GEMENI horoscopul lunii Iunie 2017. Vesti bune. Esti un adevarat premiu luna aceasta. E valabil mai ales pentru barbati. Femeile vor avea parte de mai multe beneficii daca sunt sustinute de acestia.

In general, te descurci bine in cariera si cu banii. In ciuda acestor succese insa, este posibil sa ai adesea o senzatie acuta de gol.

Esti plin(a) de toane si deprimat(a), iar acestea iti afecteaza emotiile, relatiile si sanatatea. Acest lucru te poate determina sa recurgi la alte solutii pentru a scapa de adevar, insa, pe masura ce ingropi mai adanc problemele, vor veni si mai des sa te sacaie.

Ar fi bine sa profiti de ocazia unei luni atat de bune ca aceasta si sa te ocupi de ele.

Iunie 2017 este o luna excelenta in privinta carierei. Sanse mari de promovare. Sefii si cei cu autoritate iti dau ocazii numeroase de a straluci.

Le vei depasi asteptarile. Ti se va acorda mai multa incredere si mai multe responsabilitati. Cu acestea va veni si o crestere a salariului.

gemeni horoscop iunie 2017 dragoste bani sanatate

Daca lucrezi in afaceri, poti lua in considerare o eventuala extindere.

Stai foarte bine cu banii, si din sursa principala de venit, si din altele, secundare. Oricum, s-ar putea sa cheltuiesti prea mult luna aceasta.

Daca si economiile vor creste, depinde numai de tine.

Nativii zodiei gemeni care sunt casatoriti sau cu pereche au parte de o luna dificila. Aceasta s-ar putea intampla din cauza toanelor si nesigurantei.

Relatiile tind sa slabeasca atunci cand una dintre persoanele implicate e mereu in toane proaste. Barfele sau persoane terte ar putea inrautati situatia.

Comunica pe cat posibil clar si spune ce simti. Cei singuri au sanse reduse de a intalni pe cineva din cauza instabilitatii emotionale.

Inainte de a putea atrage iubirea vietii tale, trebuie sa-ti mai stabilizezi putin emotiile. Sanatatea e moderata.

Nu te lasa atras(a) de activitati care ti-ar putea-o inrautati, precum bautura sau mancare in exces. Cu oamenii, situatie de mijloc. Nu ai parte de tradari.