Treceți la conținutul principal

Biografia Maria Pauna "sotia" lui Adrian Cristea si "Printesa sprancenelor".

Inainte de face o incursiune scurta in wiki-ul Mariei Pauna (varsta 44 ani), cea numita "Printesa sprancenelor", va spune ca ultimul cancan monden este ca Adrian Cristea si Maria Pauna traiesc o poveste de dragoste de mai multe saptamani.

Maria Pauna a anuntat de curand ca fotbalistul va deveni, în foarte scurt timp, sotul ei. "Eu si Adrian Cristea ne casatorim în curând", a scris cea poreclita “Regina sprâncenelor”  pe contul ei de FB.

Daca despre Adrian Cristea cu siguranta ati mai auzit, sa vedem care este pe scurt biografia Maria Pauna, unul dintre cei mai experimentati artisti dermopigmentist din tara.

Maria Pauna are 44 de ani (este cu 11 ani mai mare decat Adrian Cristea) si este nascuta in Roman. Este femeie de afaceri si are propriul salon de make-up si micropigmentare a sprancenelor.

Conform CV-ului Maria Pauna este trainer pe zona de beauty, ea avand propria academie de frumusete, in care „cursantele” invata tainele machiajului profesionist.
wiki biografic maria pauna sotia mai in varsta a lui adrian cristea

Maria Pauna a machiat personalitati de talie mondiala din lumea show-biz-ului, printre care Sting, Johnny Depp, Nelly Furtado, Alanis Morisette, China Forbes (Pink Martini), Fifi Chachnil, Lauder Leonard, Tara Jarmon, Laurance Guedj Alphandary ( l’Atelier Maquillage Paris)...

In Romania, Maria Pauna a inregistrat succes fulminant cu doua mari emisiuni de make-up: “Frumusete pe Muchie de Cutit‘’, si ”Crede in Tine’’.

Maria Pauna face si machiaj de teatru, machiaj de televiziune, machiaj de cabaret la Paris pentru renumitul designer Fifi Chachnil, machiaj de beauty de scena pentru L’OREAL Paris in colaborare cu Alexandre de Paris, renumitul hair stylist al Coco Chanel, Suki Zuckri, celebrul visagist francez Claude Juliard, Laetitia Guenaou, hairstylist si ambassador L’OREAL Professionel

Maria Pauna a semnat si cover-ul Atelier du Sourcil Paris, machiaj de videoclip si scena pentru echipa EUROVISION Romania – Atena 2006,  a fost make-up artist pentru primul Stand-Up Comedy realizat de HBO Romania, make-up artist si juriu pentru Elite Model Look timp de 3 ani.

Viitoarea sotie a lui Adrian Cristea a fost deasemenea make-up artist pentru celebrity designers precum Catalin Botezatu, Irina Schrotter, Razvan Ciobanu, Stephan Pelger, Ingrid Vlasov, Catinca Roman, Mihaela Glavan, Cristian Samfira, I.D.Sarrieri, Irina Marinescu, George Hosbota, Lena Criveanu...

Asadar, daca putem spune in gluma ca Adrian Cristea va fi foarte bine machiat daca se va casatori intr-un final cu Maria Pauna.