Biografia DIANA STEJEREANU de la sport la celebritate. Antrenoarea VEDETELOR de la NICOLE CHERRY si GINA PISTOL.

Vezi care este biografia DIANA STEJEREANU și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are DIANA STEJEREANU. Cele mai frumoase poze cu DIANA STEJEREANU le gasiti pe pagina lui de Instagram @dianastejereanu

Ne mandrim cu povestile de succes ale oamenilor care au facut din pasiunea lor un adevarat job.

Povestim despre DIANA STEJEREANU fata simpla si frumoasa careia ii placea sportul. Si pasiunea asta a condus-o spre o cariera si spre celebritate.

Din biografie aflîm că DIANA STEJEREANU s-a nascut la FETESTI judetul  IALOMITA. O fata vesela careia ii placea sa faca sport.

In scoala generala DIANA  era prezenta la meciurile  de volei,  handbal. Sarea se juca si prefera sa fie pe afara sa isi piarda timpul jucandu-se adica facand sport.

Era mult mai placut sa  faci sport decat sa faci probleme la matematica. La o competitie de atletism DIANA  s-a accidentat a cazut si asta a facut-o sa se distanteze de sport.

Asta nu a durat mai mult de un an. In liceu juca baschet si de indata ce a plecat la facultate in capitala viata  DIANEI avea sa se schimbe.

biografie antrenor diana stejereanu

Ii era dor de sport nu mai facea asa multa miscare dar nici nu renuntase  de tot. Mergea la  orele de sport la ACADEMIA DE STIINTE ECONOMICE si juca volei.

Viata isi vedea de mersul ei si DIANA traia primii fiori ai dragostei. Din nefericire pentru dragalasa DIANA povestea ei de dragoste a esuat.

Domnita suferea si  ca sa poata merge mai departe a cautat modalitati de a-si lua gandul de la dezamagirea in dragoste.

Avea 23 de ani si la aceasta varsta a ajuns DIANA prima oara intr-o sala de sport. Fericita sa isi consume energia DIANA muncea cu multa sirguinta.

Ajunsese sa mearga la toate orele tuturor instructorilor . Invatase toate programele  si putea sa le execute intocmai unui instructor.

Intr-o zi una dintre doamnele profesoare s-a imbolnavit si DIANA s-a oferit sa ii tina acesteia orele.

A fost momentul in care DIANA a realizat ca ii place  sa predea  si poate ar fi posibil sa faca din asta un job de sine statator.


Un an de zile DIANA s-a antrenat asa ca o eleva la sala de sport numita LADY FIT. In cinci ani de zile se intorcea la aceeasi sala dar ca instructor.

DIANA STEJEREANU si-a luat atestatul de instructor si a inceput sa predea ore de fitness. Din ce in ce mai motivata DIANA a inceput sa citeasca toate cartile despre aerobic, fitness.

A inceput sa calatoreasca. A vazut BARCELONA. Aici a vazut prima oara placa de stand up acel paddle pe apa.

A venit vara si cum DIANA  iubeste marea nu putea sa lipseasca. S-a angajat ca instructor pilates la plaja HBO din MAMAIA.

Cum acestia aveau in dotare placi de stand up DIANA a inceput sa predea cursuri de fitness.

Si cum lumea nu prea intelegea acest concept  dar era interesata sa faca sport DIANA a acceptat sa le explice oamenilor cu ce se mananca asta.

Si culmea unii oameni erau dispusi sa plateasca ore in particular. DIANA STEJEREANU a dat lovitura.

Din ce in ce mai multi oameni in special domnite vroiau sa  lucreze cu domnisoara instructor DIANA STEJEREANU.

DIANA a inceput sa lucreze sa intocmeasca propriile programe. Iar celebritatea DIANEI incepea sa straluceasca.

Dupa ce le-a ajutat pe NICOLE CHERY si GINA PISTOL sa slabeasca si sa aiba o silueta de vis faima DIANEI nu mai putea fi oprita.

Ce carte de vizita mai buna  decat recomandarile unor vedete de la noi? Acum DIANA STEJEREANU a devenit LADT FIT un alint dat de  clientele ei.

DIANA STEJEREANU poate spune ca dezamagirea in dragoste i-a deschis drumul spre celebritate.

Si in plus ca OM, DIANA este o domnita cu personalitate. Vesela, originala si extrem de devotata muncii sale.

Toate fetele care vin la sala si lucreaza cu DIANA se simt motivate sa capete sau sa redobandeasca vechea silueta.

DIANA a intocmit mai multe programe  si  se mandreste cu succesele clientelor sale.

Si cum sa nu iti doresti sa ajungi la sala la care preda DIANA cand unele fete au slabit cate 10, 15, si chiar 25 de kilograme?
wiki diana stejereanu fitness

Iar DIANA le-a pregatit fetelor si meniuri care sa se potriveasca cu sportul. Iar rezultatele nu au cum sa nu apara.

Pe langa sport DIANA are o slabiciune pentru bijuteriile de vara diferite modele  cu pietre numai bune de puratat pentru vara ceamare pe care o asteptam de atata vreme.

Si daca unii se plang ca nu au timp destul dupa sport si confectionarea de bijuterii DIANA mai are timp si pentru actorie.

Este mandra de trupa de actorie improvizatie pe care a fondat-o numita ALL IN.

In rest DIANA se bucura de compania prietenilor de petreceri si tine legatura cu fanele sale pe pagina ei de FACEBOOK unde este activa.

In prezent DIANA STEJEREANU preda la o sala de sport din frumosul oras BRASOV.

Poate din vara ne vom reintalni cu domnisoara instructor de sport DIANA STEJEREANU. Poate isi va reinnoi contractul demunca cu cei de la plaja HBO din MAMAIA.

Doamnelor, domnilor romanii au capatat gustul pentru miscare iar domnisoarele au grija de silueta lor. Iar DIANA STEJEREANU fata care vine din FETESTI a ajuns CELEBRA.

Nu conteaza locul unde te-ai nascut. Oamenii care au pasiuni si viseaza si muncesc ajung acolo unde isi propun.

Stiati ca orasul FETESTI care multora li se pare un orasel neinsemnat a fost atestat documentar pentru prima oara la 1528 de catre domnitorul TARII ROMANESTI, RADU DE LA AFUMATI?

Iar orasul FETESTI l-a dat lumii pe  sculptorul francez de origine romana ION VLAD. Si surprinzator  la FETESTI sunt multe obiective de vizitat.
MAI POTI CITI