Treceți la conținutul principal

Horoscop August 2017. Previziuni astrologice de la Taur la zodia Berbec.

Horoscop August 2017 BERBEC (21.III-20.IV) În septembrie riști să te contaminezi cu extra energie pozitivă! Pentru tine toamna înseamnă un nou început în care iei totul de la capăt cu forțe proaspete.

Energia ta este focalizată acolo unde trebuie și pe ce trebuie. Pielea îți radiază, așa că nu uita să te hidratezi!

Horoscop August 2017 TAUR (21.IV-20.V) Ai lăsat stresul și grijile pe malul mării, iar acum este timpul să revii la viața de zi cu zi.

Ce te va ține conectat la starea relaxantă de vacanță, va fi o dietă echilibrată, minimum trei ore de mișcare pe săptămână, un somn odihnitor și evitarea nopților pierdute.

Horoscop August 2017 GEMENI (21.V-21.VI) Dacă te simți obosit în ultima perioadă, încearcă să nu începi ziua fără un mic dejun bogat în vitamine, dar nu înainte de a bea un pahar mare de apă călduță cu lămâie pe stomacul gol. Te va ajuta la reglarea problemelor digestive și la energizare.
Horoscop August 2017 toate zodiile de la Gemeni la Balanta

Horoscop August 2017 RAC (22.VI-22.VII) Durerile de spate încă îți mai dau bătăi de cap. Gimnastica recuperatoare, stretching-ul, Pilates-ul și yoga te ajută să detensionezi zona spatelui, dar și să o lucrezi.

Consultă-ți medicul de familie, dar și antrenorul personal pentru a stabili ce îți este mai favorabil.

Horoscop August 2017 LEU (23.VII-22.VIII) În a doua jumătate a lunii ai tendința să lași neîncepute lucruri care sunt priorități pentru tine și să te destabilizezi emoțional pentru că nu mai faci față la stres și cerințe. Încearcă tehnicile de meditație, masajul de relaxare și jogging-ul, fie el dimineața sau seara.

Horoscop August 2017 FECIOARĂ (23.VIII-22.IX) Între 6 și 9 septembrie evită activitățile fizice foarte solicitante, întrucât te poți alege cu o întindere de cea mai mare frumuse- țe.

Știm că sunteți competitivi și nerăbdători, însă rezultatele nu apar niciodată peste noapte. Aveți răbdare cu voi și corpul vostru și veți fi mulțumiți.

Horoscop August 2017 BALANȚĂ (23.IX-22.X) Dacă vrei să ții o cură de slăbire, consultă-te cu un medic nutriționist, nu căuta pe internet.

Slăbitul nesănătos și efectul de yo-yo te poate împiedica pe viitor să mai obții rezultate cu ușurință, agravându-ți starea de sănătate. Încearcă antrenamente de tip cardio.

Horoscop August 2017 SCORPION (23.X-22.XI) În prima parte a lunii sunt posibile mici accidentări care implică zona picioarelor.

Ai grijă la genunchi la clasele de cycling și ai grijă cum mergi pe bicicletă, dimineața, spre birou. Genunchii tăi sunt sensibili, așa că un masaj pe săptămână nu ți-ar prinde deloc rău.

Horoscop August 2017 SĂGETĂTOR (22.XI-20.XII) Încearcă să renunți la un viciu. Fie că vorbim despre fumat sau despre dulciuri, ambele îți îmbătrânesc tenul și dau un aspect șters pielii.

Dacă totuși nu poți renunța la ciocolată, încearcă băuturi din cacao sau ciocolată neagră care este bogată în minerale și antioxidanți.

Horoscop August 2017 CAPRICORN (21.XII-19.I) Brațele și abdomenul sunt zone sensibile ale corpului tău. Apelează la un program personalizat care să-ți lucreze aceste două zone. Încearcă exerciții de tonifiere, exerciții cu greutăți mici și repetări dese. Completează dieta cu mese bogate în proteine și fibre.

Horoscop August 2017 VĂRSĂTOR (20.I-18.II) În prima săptămână a lunii este momentul pentru a-ți încheia toate socotelile care au rămas nerezolvate.

Ai nevoie de un program de odihnă care să nu te mai aducă în stadiul de oboseală cronică. Consumă suplimente bogate în calciu, ceai verde și multe fresh-uri din fructe.

Horoscop August 2017 PEȘTI (19.II-20.III) Vrei să te menții în formă și pe perioada toamnei? Vestea bună este că deși plimbările pe malul mării rămân o amintire până anul viitor, poți foarte bine să apelezi la bazinul acoperit pentru a înota.

Apa este mediul tău. Antrenează-te în liniște, la răsăr