Pareri Mobila bucatarie: mobila de bucatarie la comanda alternativa mobila de bucatarie tipizata.

Pareri alegerea mobilei de bucatarie: mobila de bucatarie la comanda o alternativa la mobila de bucatarie din comert.

Intrebare pe care si-o pune fiecare este: ce este mai indicat pentru bucataria mea, o mobila la comanda sau o mobila din supermarket sau alt magazin de mobila?

Fara a vorbi de alta dilema, cea a mobilei clasice sau a mobilei moderne.

Pentru cei care-si doresc mobilarea unei bucatarii sau remobilarea acesteia si inlocuirea mobilei vechi cu una noua, moderna, una dintre posibilitati este si mobila la comanda.

Sigur ca daca am face o analiza financiara,  mobila la comanda are anumite avantaje dar si dezavantaje.

Principalul dezavantaj al mobilei la comanda (oricare ar fie ea, mobila de dormitor, de living sau bucatarie) este pretul!

impresii opinii bucatarie facuta pe comanda
Mobila de bucatarie pentru "vedete"
Motivul pentru care mobila de bucatarie la comanda costa mai mult este ca prezinta anumite avantaje cum ar fi: posibilitatea de alegere a nunatelor dorite, a modelului si a dimensiunlor potrivite si in plus, mobila poate fi mult mai dotata decat cea din comert.

Insa acest inconveniente sunt recompensate prin libertatea clientului de a alege modelul si culorile preferate de mobila, precum si de avantajul unui transport si montaj gratuit.

Desigur marile lanturi de supermarket-uri de tip Dedeman, Leroy Merlin etc, au pe stoc o gama mai larga de mobila de bucatarie si la preturi de la cele mai mici la cele mai mari, preturi pentru orice buzunar.

De ales o mobila de bucatarie care sa vi se potriveasca atat din punct de vedere a pretului, cat si a calitatii si design-ului, este acum un lucru usor.

In schimb o bucatarie la comanda, reprezinta un mobilier care are corpuri proiectate special pentru spatiul tau.

Aici gasesti modele de bucatarii pentru orice spatiu si orice preferinte. Iti plac culorile vibrante sau stilul clasic? Cauti un concept inedit sau functionalitatea este primul criteriu de alegere?

Atunci o mobila de bucatarie facuta la comanda este alternativa la mobila de bucatarie tipizata.

bucatarii la comanda pareri si opini forum decoratiuni

Mobila de Bucatarie realizata la comanda poate capata orice forme, orice personalitate si mai ales, poate permite o mobilitate si o fiabilitate perfect pliate dupa nevoile fiecarui client, dar dupa cum v-a spus PRETUL este principalul incovenint.

Si desigur... mai ramane de luat in seama si alternativa.... IKEA!!!

Multe dintre bucatariile comercializate la IKEA sunt extrem de flexibile, usor de asamblat si permit combinarea pieselor de mobilier astfel incat sa folosesti la maximum spatiul de care dispui. Poti crea bucataria ta de vis, folosind piesele de mobilier preferate.

Tu ce tip de mobila de bucatarie preferi?
MAI POTI CITI