Treceți la conținutul principal

Pareri Beneficiile cumpararii unei masini in LEASING.

In primul rand cel mai important aspect al cumpararii unei masini in leasing este ca achizitionarea in sistem leasing a unei masini noi are beneficii de lunga durata si atunci cand vine vorba despre intretinerea acesteia.

Toti specialistii in domeniu sunt de parere ca alegand o masina noua, proprietarul nu se va confrunta cu probleme tehnice la fel de des precum s-ar intampla in cazul in care ar alege sa achizitioneze o masina second-hand.

Apoi daca din "intamplare" sunteti liber-profesionist sau aveti o afacere, puteti inscrie contractul de leasing la cheltuielile firmei.

In acest mod, masina pe care ati dorit-o dintotdeauna poate deveni a dumneavoastra in scurt timp de la optarea pentru achizitionarea unei masini in leasing.

Un alt beneficiu major al optarii pentru cumpararea unei masini in leasing il reprezinta
Pareri Avantaje cumparari masini in LEASING
accesibilitatea clientului la reteaua canalelor de vanzare prin intermediul bancilor de retail, in sistem de achizitionare directa de la companiile de leasing, ori de cumparare de la dealerii de masini.

OK veti spune, insa de ce sa nu imi cumpar o masina facand rate la banca? Raspunsul este ca in principal este vorba de o diferenta de costuri.

Optarea pentru achizitionarea unei masini in leasing, prin comparaite cu achizitionarea unei masini prin intermediul imprumutului bancar adresat nevoilor personale, este insotita de beneficiul de a ajunge la un nivel mai mic in ceea ce priveste costurile finale, iar acest lucru este datorat dobanzilor mici practicate in sistemul de leasing.

Astfel, leasingul financiar este alegerea potrivita, intrucat se alcatuieste in functie de nevoile fiecarui cumparator.

Si in final aflati ca aproximativ 20% dintre toate tranzactiile de auto noi sau autorulate sunt reprezentate de achizitionarea prin contract de leasing, asa incat aceasta este o varianta viabila de luat in calcul pentru a deveni proprietarul masinii dorite.