Inscrieri GOSPODAR fara pereche. Pro TV-ul te insoara gratis daca esti un fermier destoinic.

PRO TV te insoara iti gaseste NEVASTA gratis in noua emisiune GOSPODAR FARA PERECHE. S-a dat drumul la inscrieri la noul format de emisiune „Farmer Wants a Wife”, care in romana a primit numele de "Gospodar fara pereche".

Inainte de a vedea cum se fac inscrierile la Gospodar fara pereche sa vedem care este formatul acestui show TV care promite sa fie o noua "lovitura" data de Pro TV televiziunilor concurente.

In concursul Gospodar fara pereche fiecare fermier selecteaza zece "femei de oras", obisnuite cu stilul de viata de la oras si le invita sa se cunoasca mai bine, însa numai cinci vor merge în runda urmatoare.

Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup si dintre ele fermierul va alege numai doua care vor trai alaturi de el timp de o saptamana la ferma.

Femeia care va reusi sa-l impresioneze pe fermier si sa se adapteze stilului lui de viata va fi aleasa acestuia.

inscrieri online gospodar fara pereche pro tv

Daca esti un gospodar in cautarea sufletului pereche, sau cunosti un fermier singurel fara nevasta, "lasa sapa din mana" si suna de graba la numarul de telefon: 0728188511.

Gospodar fara pereche este o noua emisiune, la ProTV insa formatul a mai fost prezent pe piata media din Romania sub numele de Fermier caut Nevasta si a fost difuzat de Prima TV incepand din anul 2009, timp de trei sezoane, sub titlul de „Fermier. Caut nevasta!” . La acea vreme, gazda emisiunii a fost Luana Ibacka (fosta sotie a lui Cabral).

Concursurile cu si despre fermierii au mare trecere la Pro TV, postul realizand deja si doua sezoane din „Ferma vedetelor”, al carei sezon al doilea a fost difuzat cu succes in primavara lui 2017.

„Pro TV detine licenta de productie si difuzare pentru ambele formate TV: „Celebrity Farm” si “Farmer Wants a Wife”, iar în momentul de fata au demarat planurile de productie pentru “Farmer Wants a Wife”
MAI POTI CITI