MIREASA Indonezia: ROCHIA rosie de mireasa RUPE Instagram-ul.

O rochie de nunta apartinand unei "anonime" mirese indoneziene a provocat o adevarata frenezie pe retelele sociale ajung sa aiba pana la aproape 200.000 de Like-uri pe Instagram.

Intan Azzahra (acesta este numele miresei) s-a casatorit luna trecuta cu Zendhy Zaen. La nunta aceasta a purtat o rochie de Cenusareasa, special creata de talentatul designer, Ivan Gunawan.

Rochia de mireasa a lui Intan Azzahr a devenit peste noapte cea mai iubită rochie de pe Instagram... de pana acum desigur. Pentru ca mereu va exista cineva si "mai tare ca tine" care te va cobora rapid si dureros din top-urile Instagram-ulu

Nunta lui Azzahra s-a "mulat" perfect rochilor sale exceptionale: de exemplu mireasa din Jakarta a avut un tort de nunta la inaltimea unui om.

Insa ceea ce a atras cu adevărat atenția social media a fost rochia de mireasa decorată cu mii de perle. O rochie de mireasa a carui detaliile amintesc de strălucirea stilului hollywoodian.

rochie rosie de mireasa si costum asortat de mire

Tinuta lui Intan a fost completata cu o coroană spectaculoasă tot din perle.

Mireasa s-a metarmozat apoi intr-o diva  provocator de eleganta purtand o rochie rosie de mireasa.

Acesta a avut un corset plin de cristale luxuriante și o fustă făcută în întregime din pene roșii.

Comentariile online au variat de la: 'Wow, uimitor' la un simplu: 'frumos'. Rochia de mireasa a acumulat, de asemenea, peste 190.000 de like-uri în total.

Rochie de MIREASA Printesa din Indonezia Modele de Inspirat

Sotul  Azzarha, Zendhy Zaen, a fost, de asemenea, imbracat in mod special pentru această ocazie.

După ce a purtat un costum de mire in stilul prințilui din Cenusareasa pentru ceremonia principala, Zaen s-a imbracat si el apoi intr-un sepectaculos costum roșu din două piese.