Interioare moderne de case de VEDETE. DAVID BOWIE si un apartament de 6 milioane dolari.

Vedetele si caselor lor luxos amenajate. Interioare moderne de apartamente si case in care vedetele isi traiesc viata dincolo de curiozitatea oamenilor.

Astazi despre amenajarile moderne din apartamentul lui David Bowie din New York. Un apartament cu vedere spre Central Park din New York, acolo unde David Bowie a trait in trecut impreuna cu sotia sa, Iman

Casa este acum de vânzare si vine la pachet impreuna cu pianul personal al legendarului cantaret.

Cu o suprafata de 147 de metrii patrati acest apartament modern a fost casa cuplului din anul 1991 pana în 2002.

Cu trei dormitoare (din care doua dormitoare master), apartamentul ofera o multime de spatii si oportunitati pentru relaxare. Dispune de bai private incalzite placate cu  marmura, portelan si calcar, un dus cu efect de ploaie.

david bowie amenajari moderne apartment living room

Bucataria este recent renovat, iar camera de zi masiva are o latime de 8,5 m si dispune de o deschidere spre biroul lambrisat cu nuc care da spre privelistea minutata a Central Park.

Pretul cerut pentru vanzarea acestui apartament de lux din Central Park, fosta resedinta a unei vedete, este de 6.495.000 $.

La prima vedere pare mult insa... apartamentul se vinde impreuna cu pianul Yamaha l-a care a compus si cantat Bowie.

interioare baie de lux vedete david bowie

Locuinta dispune, de asemenea de un vestiar lambrisat, care a fost construit pentru Iman si rafturi ascunse în camera de zi.

Camera de panica, pe care cuplu a amenajat-o pentru a se apara de un atac, a fost desfiintata si transformata intr-o toaleta de serviciu.

david bowie amenajari dormitoare moderne de lux

In rest ce sa zicem... priviti imaginile cu aceste interioare elegante si moderne si poate va vin idei!

Wiki. David Bowie (pe numele real David Robert Jones; nascut in data de 8 ianuarie 1947, Brixton, Regatul Unit  – decedat in data de 10 ianuarie 2016, New York, SUA), a fost un cantaret, compozitor, producator si inginer de sunet englez, castigator a doua premii Grammy.

David Bowie a murit din cauza unui cancer hepatic, dupa ce a suferit sase infarcte în ultimii sai ani de viata.