Mesaje pentru BEBELUSI. MESAJE bun venit nou nascuti.

Mesaje felicitare pentru copii nou nascuti, mesaje pentru copil nou nascut, mesaje bun venit nou nascuti urari la nasterea unui copil, felicitari cu nasterea copilului de care sa va bucurati si sa ii bucurati si pe cei dragi.

Mesaje frumoase si haioase de botez, idei de urari pentru nou nascuti, pentru felicitari pe care le puteti trimite cu ocazia nasterii unui bebelus.

1. Felicitari! Fie ca bebelusul sa fie binecuvantat, iar drumul ei/lui in viata sa fie o aventura binecuvantata! Intampinam venirea noului nascut in lume cu multa dragoste.

2. Dupa lungi asteptari, planuri si vise a venit barza si a adus cu ea cel mai frumos si dulce copil. Fie ca acest moment sa fie binecuvantat si ca acest copil sa fie tot ce v-ati dorit vreodata.

3. Va doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit!
Mesaje pentru BEBELUSI nou nascuti MESAJE bun venit nou nascuti

4. Bebe mic, tocmai a inceput calatoria ta prin viata. Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti arate calea cea mai buna. Drum bun!

5. Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

6. Felicitari de ziua botezului! Odata cu botezul, bebelusul vostru nu are numai mama si tata, acum are si un inger care va veghea asupra lui pe tot drumul vietii!

7. De fiecare data cand se naste un bebelus, Dumnezeu zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea a sperantei se aprinde pe cer. Sa va bucurati de acest moment magic!

8. Copiii sunt un dar al cerului. Ii dorim bebelusului vostru sa fie sanatos, tot binele din lume si binecuvantarea lui Dumnezeu!

9. Un nou miracol in lume a aparut! Felicitari pentru noul nascut si pentru parintii lui iubiti! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

10. Astazi, la botezul tau, o zi atat de insemnata pentru tine, te binecuvantam sa ai parte de dragoste, fericire, armonie in viata! Sa fii sanatos!

Speram ca aceste mesaje la botezul copilului, urari pentru botezul copilului sa va fie cu adevarat de folos!