Wiki Veronica Usatîi sotia lui Michael Horst Schmidt de la Auto Bavaria sora lui Renato Usatii.

Biografia moldovencei Veronica Usatii este legata de cea a fratelui sau si bineinteles de cea a sotului sau.

Se stie mai putin ca unul dintre controversatii politicieni din Republica Moldova, Renato Usatii are o sora mai mica pe nume Veronica. Aceasta este casatorita cu milionarul roman, Michael Schmidt.

Frumoasa bruneta este o prezenta discreta, este o persoana scumpa la vedere, pentru ca, în majoritatea timpului, se ascunde de lumina reflectoarelor.

La putinele evenimente mondene la care mai participa vine întotdeauna la brasul milionarului sau sot, iar cariera a cazut pe locul doi.

Veronica Usatîi a renuntat si la visul de a mai fi jurista în favoarea familiei.

Revenind la biografia Veronicai Usatii, aflati ca aceasta a ajuns in Romania in urma cu aproximativ 12 ani, fiind angajata a companiei rusesti Lukoil.

Biografie Veronica Usatîi sotie Michael Horst Schmidt Auto Bavaria sora Renato Usatii

Absolventa la Drept, Veronica astepta un post de jurist. Totusi viata ei a luat o alta intorsatura cand l-a cunoscut pe milionarul Michael Schmidt la o petrecere.

S-au casatorit, iar Veronica i-a daruit milionarului doi copii, o fata si un baiat. Insa... exista si o parte mai necunoscuta si ocolita din wiki-ul personal al misterioasei Vernonica Usatii.

Publicatia online argumentul.info scria nu de mult, ca „urmele” surorii lui Renato ajung pana in Federatia Rusa, atunci cand l-a ajutat pe Renato sa ajunga în cercurile apropiate Kremlin-ului.

Datorita unei relatii extraconjugale a surorii sale cu fostul presedinte al Comitetului National Olimpic al Federatiei Ruse, Leonid Tegaciov, din care Veronica SCHMIDT are si un copil, Renato Usatîi ajunge Sef al Directiei Dezvoltarea sportului pentru copii si tineret din cadrul Comitetului Olimpic al Federatiei Ruse.

Tegaciov este un apropiat al presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Dmitri Kozak si alti demnitari din administratia Federatiei Ruse.

Un detaliu interesant din biografia acesteia este ca Veronica SCHMIDT a fost casatorita si cu seful Departamentului Vamal al Romaniei din anii 2000, acesta fiind nepot al fostului premier român, Adrian Nastase. Casatoria celor doi nu a durat mult si s-a încheiat cu o tragedie.

Sotul Veronicai SCHMIDT a înjunghiat-o  într-un acces de gelozie, suspectand-o de relatii extraconjugale, dupa care el s-a sinucis aruncându-se de la balcon.

Veronica SCHMIDT a supravietuit cu bine tentativei de omor iar acum este casatorita cu importantul om de afaceri din Romania, Michael Horst SCHMIDT, care detine mai multe companii, si este dealerul oficial al companiei BMW în România.

Trebuie de mentionat ca actualul sot al Veronicai SCHMIDT ar fi în relatii bune cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Anterior, Presedintele Iohannis a fost acuzat ca a primit în dar un automobil  de marca BMW, iar în perioada campaniei prezidentiale din 2014, cand venea la Bucuresti, locuia într-un apartament oferit de cumnatul lui Usatîi.

Nu putem incheia decat cu ceeea de spunea cu o seara in urma, Traian Basescu la B1 TV: "E greu ca Romania sa intre într-un scenariu numit Ucraiana. Atentie, o spun cu responsabilitatea unui om care întelege procesele: poate fi inceputul unui razboi hibrid. E mai greu sa se intample ce s-a întamplat în Ucraina, dar nu este exclus".
MAI POTI CITI