Incendiu la clubul BAMBOO. Raniti, soc si increngaturi de afaceri din CONSTANTA si BUCURESTI.

Toata lumea vorbeste despre superba ceremonie de investire al celui de-al 45-lea presedinte al SUA, DONALD. J TRUMP. In Romania  lumea s-a trezit in soc din cauza unui incendiu puternic din capitala.

A ars din temelii clubul BAMBOO din BUCURESTI. Un incendiu care a bagat groaza printre petrecareti. S-a dat cod rosu , ambulante, victime a venit domnul RAED ARAFAT ce se intampla?

O seara care avea ca tematica  visarea a inceput bine si s-a terminat rau. Totul era "pe bucurie" si sampanie pana cand din senin cum declara martorii s-a ivit un fum gros care a iscat isterie.

Tinerii s-au calcat in picioare ca sa iasa , unii au escaladat peretii altii s-au aruncat in piscina pentru a-si salva viata.

La aceasta ora inca nu se stie cauza incendiului. Cert este ca aerul conditionat nu functiona cu jumatate de ora inaintea izbucnirii incendiului.

Fire incinse, unii spun ca focul ar fi izbucnit de pe scena unde evoluau dansatoarele. Altii spun ca unele sticle de sampanie aveau atatsate mici artificii.
incendiu club bamboo am infrant

Incendiul asta ar fi pututu fi un "COLECTIV" 2? Slava domnului nu au fost atatea victime dar clubul a ars din temelii.

Este a doua oara cand arde din temelii clubul BAMBOO prima oara s-a intamplat in 2005 cand actionari erau celebrul CATALIN BOTEZATU si JOSHUA CASTELLANO.

Daca pe vremuri BOTEZATU spunea negru pe alb ca poate fi vorba de o mana criminala acum cine si ce poate spune?

CATALIN BOTEZATU nu mai este actionar alaturi de bunul si vechiul sau prieten JOSHUA CASTELLANO.

BOTEZATU a iesit  pe la televiziuni sa ne spuna ca clubul nu avea etaj si cum asa sa se spuna ca tinerii au sarit de la etaj?

Nu o fi avand clubul etaj doar se intinde pe o suprafata de 2.500-3000 de metri patrati. Dar tinerii tot au escaladat gardul ce imprejmuia clubul acolo unde se aflau la fumat.

Unii cu bun simt au iesit la fumat altii mai "smecheri" fumau inlauntrul clubului. Unii martori spun ca se  fuma inauntru si de aceea ar fi izbucnit  incendiul.

Si sa arda din temelii clubul de la cei care fumau? Preea putin probabil. Bilantul provizoriu de acum cateva ore anunta un numar de victime .

Pe masura ce trec orele numarul celor care au ajuns la spital cu intoxicatii a  ajuns la 40 de persoane.

Tinerii au crezut ca e vorba  de un atentat asa cum s-a intamplat la inceputul anului intr-un club de lux din TURCIA. De aceea panica si nebunia.

Fiecare a luptat pentru viata cum a stiut si cum a putut.

Pana vom afla noi amanunte despre cauzele acestui incendiu care s eputea transforma intr-un "COLECTIV" 2 sa intram putin in niste amanunte ce trebuie cunoscute.

Afacerile sunt afaceri si de la ani pot porni multe lucruri. Se cunosc de multa vreme  oamenii si firmele care se simt deasupra legii.

Cine sunt acesti oameni si firme si ce legatura are asta cu clubul d elux in care se aduna de atatia ani tinerimea  bigata a capitalei?

Exista o mare legatura intre clubul BAMBOO, actionarii clubului si anumite firme de la BUCURESTI si surpriza si de la malul marii.

Seara de vis pentru tinerii aflati in seara trecuta in club se putea termina urat cu morti. Slava  cerului acum nu au mai fost morti ci doar rfaniti.

Scene desprinse din film s-au derulat in fata ochilor celor aflati in clubul de fite. Tinerii se calcau in picioare s-au aruncat in piscina au escaladat gardurile. Doamne fereste.

Si aflam de la televizor  ca nici dupa evenimentele din COLECTIV acest club nu avea autorizatie de functionare?

 Ce are clubul BAMBOO de este intangibil si in cazul sau legea nu este lege? Oamenii care "il pastoresc " sunt pe barosanaeala vorba lui VERSACE.

Puternici cu influenta si cu bani. Cui aaprtine clubul ? Aici e cheia sau cel putin  aici sunt amanuntele care fac putina lumina in incendiul de azi noapte.

Pentru a stii despre oamneii si firmele care stau in spatele functionarii clubului BAMBOO vorbim de oameni din CONSTANTA si BUCURESTI.

Dupa castiguri imense in club BAMBOO din capitala actionarii de pe vremuri BOTEZATU si JOSHUA CASTELLANO au infiintat un club BAMBOO la maul marii.

Si pentru ca  acest club se afla la mal de mare  oamenii care pastoreau clubul au fost nevoiti sa accepte si persoane cu influenta din CONSTANTA.

Pai cine da aprobari de construcie , de autorizatie , de mediu si toto asa daca nu institutiile din CONSTANTA.

Asa intelegem "unirea" bucurestenilor cu constantenii. Ei, acesti constanteni nu puteau fi oricine.

Trebuiau sa aiba influenta pentru ca afacerea sa mearga unsa precum cea de la BUCURESTI.

Si asa ieste la rampa primul om influent din urbea de la malul marii in persoana lui LUCIAN VICTOR DAN

Cine este LUCIAN VICTOR DAN ? Are el legatura cu clubul BAMBOO din BUCURESTI? ARE legatura.

LUCIAN VICTOR DAN este fostul director al societatii MAMAIA SA Aceasta societate a fost mereu ravnita de  lume.

Aici era multe "oase de ros" si de aceea "imbrancela" pe functii la MAMAIA SA. LUCIAN VICTOR DAN a bagat-o in afaceri cum altfel si pe iubita consoarta sotia sa MIHAELA DAN.

Ambii au legatura cu firme ce au legatura cu BAMBOO din BUCURESTI. Cine l-a promovat in functia de director plin pe LUCIAN VICTOR DAN?

Tot un om puternic  numitul  BARTOLOMEU FINIS. FINIS este si nasul de casatorie al cuplului VICTOR DAN si MIHAELA DAN.

Acest FINIS este celebru prin puterea finaciara si  influenta. Finul LUCIAN VICTOR DAN se asociaza cu JOSHUA CASTELLANO si devine om de baza si asociat in clubul BAMBOO.

Presa azi ar trebui sa nu uite sa ii dea un miel de sarbatorile pascale lui JOSHUA CASTELLANO.

Romanii il stiu de ani de zile pe acest italian care are afaceri in ROMANIA. Cum sa ii pocesti numele si sa ii spui GIOSUA CASTELANO?

Putin respect pentru numele oamenilor cand le pronuntam. E o chestie de  minim si obligatoriu bun simt sa cauti sa inveti numele corect al omului.

Nu avem pretentia de la altii sa stie italiana si alte limbi straine ca sa ii pronunte corect numele omului. Dar presa sa nu tina cont de acest lucru?

Doar il stim pe domnul JOSHUA CASTELLANO si a lui familie celebra originara din NAPOLI casa mafiei.

JOSHUA CASTELLANO a fost prezentat de presa de nenumarate ori ca fiind cel ce i-a fost socru cantaretei ANTONIA IACOBESCU aka ANTONIA.

Fiul lui JOSHUA  brunetelul VINCENZO CASTELLANO a fost casatorit cu ANTONIA si o au pe  MAYA ROSARIO CASTELLANO.

VINCENZO este acum in ITALIA dar taticul JOSHUA a a vut grija sa ikl bage si pe el in afacerea cu clubul BAMBOO.

La clubul BAMBOO se organizau cele mai selecte petreceri corporatiste si ale oamenilor cu bani fie ei sportivi copii de bogatasi si oameni politici chiar.

Elita eliteleor se strangea in clubul BAMBOO pentru a petrece.

Nu va amintiti cu cat naduf spunea  cel ce zace azi in puscarie  alintatul PINALTI pe numele din buletin GHEORGHE STEFAN de cum au baut sampanie CRISTAL cei implicaati in dosarul MICROSOFT?

Primul patron al clubului BAMBOO BUCURESTI era COSTIN MARIAN FRANCU. De ce amintim de el ?

Un om influent  si pe desupra angajat in SRI poreclit  "SECURISTUL ZAPEZII".

Acest domn  detine monopolul asupta a toot ce insemna gondola in Romania. Revenim la LUCIAN VICTOR DAN si a lui sotie MIHAELA DAN.

MIHAELA DAN aapre ca asocita in cateva firme. Ea  era asocita impreuna cu o alta doamna ce era angajata PREFECTURII CONSTANTA.

Firmele detinute de LUCIAN VICTOR DAN aveau ca angajati oameni din administratia constanteana dar si oamenii care lucrau la societatea MAMAIA SA.

Exista o agentie de turism bagata in aceasta combinatie. Si incep sa para oamenii influenti. In primul rand RALUCA MEDINA  cea care este RALUCA SANDU fiica ex presedintelui FEDERATIEI ROMANE DE FOTBAL.

RALUCA SANDU este un personaj monden celebru in mondenul romanesc. Prin multele povesti de amor . A fost casatorita cu  fii de oamnei bogati si a avut nenumarate aventuri amoroase.

A fost casatorita chiar cu JOSHUA CASTELLANO sau aproape casatorita pentru ca JOSHUA s-a descotorosit de ea. A avut o poveste de dragoste amestecata cu droguri cu ION  IONTIRIAC.

A plecat in AMERICA si a revenit in Romania ca proapat doamna MEDINA . In AMERICA s-a casatorit un cu sportiv luptator pe nume MEDINA.

Si dai amantlicuri caci l-a inselat  si apoi s-au certa mult si bine pana la divortul obtinut in cele din urma. In combinatie apre si CRISTI BORCEA seducatorul de femei celebre.

Toata CONSTANTA stie de hotelul lui BORCEA din MAMAIA si de altele afaceri ale omului alintat "BUTELIE" de la primul sau job.

In firma SC DANTE GIOIELLI apar asociati sotia lui LUCIAN VICTOR DAN. MIHAELA DAN si AISEL ISMAIL. Firma a fost infiintat in 2006.

Doamna ISMAIL era anagajata la  PREFECTURA CONSTANTA.
Apar alte firme.

O agentie de turism EMALL TON. Apar asociatii DANIEL FLORIN RADULESCU angajat al firmei PERFECT TEAM NET.

Firma PERFECT TEAM NET era condusa de LUCIAN VICTOR DAN. Aceasta firma este legata de clubul BAMBOO.

Alti asociati legati de clubul  BAMBOO: ELENA ANCUTA, LUIZA TERZIAN si MARIANA NURCIU.

MARIANA NURCIU era angajata ca agent de turism in firma MAMAIA S.A. Agentia de turism EMALL  TOM este infiintat in 2007 tot de LUCIAN VICTOR DAN.


Sa o ardem ca Versace pe barosaneala

La carma firmei  TEAM NET era asociata MIHAELA DAN sotia lui LUCIAN VICTOR DAN. In 2008 MIHAELA DAN cedeaza actiunile sotului iar sotul ii da actiunile lui JOSHUA CASTELLANO.

Cine este administrator al clubului BAMBOO? Un constantean  pe nume DANIEL FLORIN RADULESCU. RADULESCU este schimbat din functie si vine EDUARD ADRIAN POPESCU,

EDUARD ADRIAN POPESCU s-a nascut la sat la RAMNICU dar a ajuns om mare. POPESCU devine  asociat cu JOSHUA CASTELLANO in firmaSC. BAMBU TEI SRL.

Doamne ce imaginatie auzi tu nume de firma BAMBU scris asa nu BAMBOO si plus TEI. In 2009 pleaca domnul EDUARD ADRIAN POPESCU.

POPESCU era angajatul lui LUCIAN  VICTOR DAN. Si asa revine la inaltime LUCIAN VICTOR DAN care dupa plecarea de la carma firmei MAMAIA SA  isi gaseste post de director la S.C. HORECA ADVICE SRL.

Cui apartine firma aceasta SC HORECA  ADVICE SRL ? Fix patroanei RALUCA SANDU care intre timp obtinuse divortul de americanul MEDINA.

EDUARD POPESCU aapre ca sociat in alte firme ca TOTAL CENTRAL SERVICES SRL si MORGANA INVEST SRL.

In aceste firme apare din nou numele lui JOSHUA CASTELLANO dar si o domnita model pe nume IOANA DENES.

JOSHUA CASTELLANO mai detinea firma GIOTAT HOLDING SRL. In aceasta firma este asociat cu CRISTI BORCEA seducatorul barbat al ROMANIEI.

MORGANA SRL  firma este legata de clubul BAMBOO. Dar si firma BAMBU TEI SRL. VINCENZO CASTELLANO este asociat in firmele BAMBU TEI SRL si firma lui S.C VIN EST INVEST SRL.

 In toate aceste firme si increngaturi apare constant numele constanteanului LUCIAN VICTOR DAN si a sotiei MIHAELA DAN. Plus nasul lui LUCIAN VICTOR DAN  in persoana lui BARTOLOMEU FINIS.

Trecura anii si ne trezim in 2012 cand la TRIBUNALUL CONSTANTA apare un dosar in legatura cu firma MAMAIA S.A.

Societatea MAMAIA S.A. ii cerea daune  ex directorului societatii  BARTOLOMEU FINIS care prejudiciase firma cu sume mari de bani. S-au cerut daune de 700.000 de euro.

Cum s-a intamplat asta ? S-a facut un control al ANAF dupa plecarea lui FINIS de la conducerea societatii MAMAIA. S. A. ANAF a dezvaluit atunci ca lipseau zeci de MILIARDE de lei.

Iar artizanul aceastei sume ar fi fost finul lui BARTOLOMEU DFINIS exact LUCIAN VICTOR DAN.

LUCIAN DAN a mai fost dat in judecat de  PRIMARIA CONSTANTA pentru ca nu isi platea chiria de numai  2000 de euro la apartamentul din zona peninsulara.

Chiria unui apartamentt in ZONA PENINSULARA CONSTANTA ajungea si la suma de  20.000 de euro.

Ati mai pomenit  asa ceva ? Toti acesti oameni influenti si toate firmele detinute de ei produceau an de an bani frumoasi chiar nesimtiti.

Asta in perioada cand unii de zbateau in criza inceputa in 2008. Ce avize ce .... Pentru unii viata e vita asta in  dauna altora.

A vietii altora. Toti sunt legati de clubul BAMBOO.

Acel club care ars din temelii azi nopate. Oare cine a fost siataaita tinerii nsotri frumosi?

Acesti tineri frumosi si bogati se afla in spitalele bucurestene : COLENTINA, ELIAS, SPITALUL UNIVERSITAR. Peste 40 de raniti intoxicati cu fum.

 Atunci cand la mijloc sunt bani multi se pare ca functioneaza doar legea junglei. O jungla ordonata  in care se s tiu  asociatii, si subalternii. Care sunt sot si sotie, nasi si fini si tot asa.

Un sistem care a mers ca uns  pana acum. Umbla vorba ca incendiul ar fi fost pus pentru a pune mana pe sumele uriase de bani ce provin din asigurari.

Cei care sufera sunt tinerii care au nevoie de distractie intr-un club considerat creme de la creme. Ei saracii tineri arunca cu voluptatea banul nemuncit pentru sticle de sampanie.

Si e de la sine inteles ca nu orice sarantoc merge la BAMBOO. Din nefericre in incendiul de la clubul BAMBOO au cazut victime si cativa straini  de origine israeliana.

BAMBOO clubul a scos flacari pe  nas precum dragonul. Ar fi putut fi un COLECTIV 2.

Dar nu a fost. Raman sute de intrebari despre cauzele care au dus la incendiul ce a ars din temelii istoria unui club.

Cine sunt oamenii care au in grija acest club? Am incercat sa creionam  povestea acestor oameni puternici si influenti.

Oameni de afaceri, oameni din administartie, modele , femei ce sunt copii de bogatasi si tot asa.

Cand vom afla adevarul ? Nu am aflat nici advaruri de la REVOLUTIE nici despe accidentele aviatice nici despre incendiul de la COLECTIV.

Si dupa ce se stinge  valvatatia iscata de incendiul din clubul BAMBOO lumea isi revine. Oamenii bogati se vor distra in alte cluburi.

Distractia se muta in clubul BAMBOO din MAMAIA. Dar asta e o alta poveste. Cine ascunde adevarul ? Si de ce ?