Horoscop lunar Februarie 2017. Astrologie de la Berbec la Fecioara.

Horoscop lunar Februarie 2017 BERBEC 20.03 - 20.04 Va trebui sa fi foarte atent daca doresti sa faci investitii sau un imprumut, deoarece este posibil ca o persoana sa incerce sa te pacaleasca. 

In plan sentimental conjunctura astrala iti este favorabila, asa ca ai putea incerca sa iti consolidezi relatia de dragoste. Propunerile de colaborare se vor dovedi deosebit de atractive, caci iti vor da posibiltatea de-ati imbunatati situatia financiara.

Horoscop lunar Februarie 2017 TAUR 20.04 - 21.05 Este o perioada in care ai putea sa te ocupi mai mult de propria persoana. Astfel de activitati iti vor da ocazia sa te mai relaxezi, dar si sa faci o buna impresie unei persoane de sex opus, care nu iti este indiferenta.

Ai in fata o perioada destul de dificila si nu este cazul sa iti asumi niciun fel de riscuri. Pe cat posibil, evita sa faci cumparaturi mai mari spre sfarsitul intervalului.
Horoscop lunar Februarie 2017 berbec taur gemeni rac leu fecioara

Horoscop lunar Februarie 2017 GEMENI 21.05.21.06 Unele dintre proiectele pe care ti le-ai facut pentru timpul liber vor fi date peste cap de evenimente oarecum neasteptate. 

In cazul in care doresti sa pleci intr-o calatorie, este posibil sa ai parte de mici surprize la inceputul intervalului. 

Calitatile de care dispui iti vor da ocazia sa obtii o realizare in plan profesional. Acesta ar putea avea repercursiuni pozitive si asupra situatiei tale financiare

Horoscop lunar Februarie 2017 RAC 21.06.22.07 Te bucuri de o crestere a popularitatii ceea ce iti va da posibilitatea de a-ti largi cercul de prieteni, dar si de a gasi noi adepti ai proiectelor tale.

Nu esti intr-o forma nemaipomenita in aceasta perioada si de aceea ar fi bine sa nu te implici in activitati care sa te streseze. In caz contrar, exista riscul sa ai probleme de sanatate pe fond nervos. Activitatile sociale iti vor da ocazia sa te relaxezi.

Horoscop lunar Februarie 2017 LEU 22.07-23.08 Vei fi nevoit sa muncesti mai mult la serviciu, caci va trebui sa revii asupra unor lucrari pe care le-ai considerat rezolvate. 

Activitatile pe care le vei demara in aceasta perioada se vor finaliza cu intarziere, caci iti este destul de greu sa te concentrezi. Unul dintre parinti sau o ruda apropiata nu va fi de acord cu cheltuielile pe care le ai in plan, dar vei reusi sa-l convingi sa-ti dea mana libera. 

Horoscop lunar Februarie 2017 FECIOARA 23.08.09 Relatia cu partenerul de viata va fi prioritara in prima jumatate a intervalului. Este o perioada in care ati putea face planuri de viitor.

Pentru a realiza ceea ce ti-ai propus pentru aceasta perioada, va fi nevoie de multa alergatura. Activitatile legate de serviciu iti vor aduce bucurii, dandu-ti posibilitatea de a-ti pune in valoare calitatile. Pastreaza-ti mai mult timp pentru activitatile recreative.