Conspiratia cu incendiul se repeta, dar BAMBOO nu e Colectiv.

In 30 octombrie 2015 a luat foc clubul Colectiv, au murit multi tineri, acum in noaptea de vineri 20 ianuarie spre sambata 21 ianuarie 2017 avem parte de nou incendiu intr-un club, Bamboo.

In 2015 dupa incendiul din Colectiv un Prim ministru si-a dat demisia, a aparut Guvernul (meu) de Tehnocrati, acum in 2017 s-a vrut iar un Guvern al Meu?

Conspiratia nu a mai functionat de data aceasta spre norocul tinerilor aflati in Bamboo? Emotia colectiva menita a declansa miscari ample de strada NU s-a mai produs, iar Guvernul Grindeanu nu se transforma in Guvernul meu.

Daca conspiratia oculta are un dram de adevar, atunci ne confruntam cu o grava lipsa de imaginatie mai ales ca "ulciorul nu merge de multe ori la apa".

Si mai mult... cum mama naibii sa iasa pe strada tinerii frumosi si strige la unison: Bamboo, Bamboo???

de ce a ars clubul bamboo din bucuresti

Cu Colectiv a mers, muzica rock, tineri corporatisti, hispteri rafinati. In Bamboo sampanie scumpa, trabucuri de lux, fetite de fetite, Versace care petrece pe barosaneala etc. Si cica la o masa saraca din Bamboo se cheltuie minim 2500 lei pe noapte.

Asadar, putem spune ca stirile despre Incendiul din Bamboo reprezinta cronica unui Colectiv esuat.

Clubul Bamboo a mai ars din temelii si in iunie 2005. Atunci patronul Joshua Castellani spunea ca "singurul vinovat este natura", insa Catalin Botezatu, actionar, acuza faptul ca focul a fost pus intentionat.

In acest moment Clubul Bamboo este operat de firma Morgana Invest SRL, detinuta de italianul Castellano Vincenzo si societatea Bambu Tei Srl.

Vincenzo Castellano este un obisnuit al vietii mondene din Bucuresti, fiind casatorit pentru o vreme cu cantareata Antonia, de care a divortat. El este nepotul lui Joshua Castellano, cel care a fondat clubul Bamboo in urma cu peste un deceniu.

Morgana Invest SRL este administrata de Ionut Radu Tarcan si in 2015 a raportat o cifra de afaceri de aproape 9 milioane de lei si un profit de net de peste un milion de lei, avand un numar mediu de 18 angajati. Societatea are si datorii de aproape 13 milioane de lei, conform ultimului raport financiar.
MAI POTI CITI