Romanii si Trump. Puricele si Elefantul. Carmen vs Melania.

Si nu este vorba de cei doi elefanti de la Guvern pe care "maria sa" ii zarea prin camera. Este vorba pur si simplu de analistii si multi alti romanasi care se cred buricul pamantului si isi dau cu parerea online sau pe la TV despre America, americani si Presedintele Donald Trump.

Este ca si cum puricele ar explica tacticos elefantului despre cum ar fi sa faca ele chestii. Ca in bancul in care puricii joaca fotbal cu elefantii si unul dintre purici este calcat de un elefant. Faza la care puricele capitan de echipa se duce la seful elefant si ii spune: "nu este nicio problema, se putea si invers".

Revenind la ziua de astazi, 20 ianuarie 2017, ziua in care a fost investit cel de-al 45-lea Presedinte al SUA, in persoana republicanului Donald Trump. O zi care cu siguranta va reprezenta o cotitura in istoria omenirii.

melania trump vs carmen iohannis

O zi in care Trump a reafirmat hotararea sa de a readuce prosperitatea in randul clasei de mijloc, un moment de la care intersele Americii vor fi prioritare in fata altora.

Insa romanii atotstiutori, acesti geniali conationali care cred ca pe ei ii baga cineva in seama, prin vocile lor pitigaiate tin mortis sa ii compatimeasca pe americanii prostuti care l-au ales democratic pe Trump si mai mult chiar, sa ii traseze directive Presedintelui  SUA.

Pentru ca desigur se stie, Romania este o mare putere financiara si militara care daca "trage o basina" se cutremura lumea.

Prostie sau inconstienta nascuta in "echochamber"-ele de pe Facebook? Naspa este ca mai toti comentatorii profesionisti sau de ocazie se cred experti in tot si toate. Ei stiu mai bine decat altii ce este bine si ce este rau, ce este gresit si ce este corect.

Nici macar nu isi pun problema ca daca lui Trump ii da ca nu merita sa mai investeasca militar si economic in Romania, se duce dracu sandramaua cu totul.

Si inca ceva ce nu o sa vedeti in Romania, pentru ca noi suntem rai, dezbinati, fara o viziune articulata si desigur... pentru ca "sa moara capra vecinului".

Donald Trump i-a multumit in public "dusmancei" sale democrate, Hillary Clinton cerand tuturor celor prezenti sa se ridice in picioare sa-i aplaude.

”Am fost foarte onorat cand am auzit ca presedintele Bill Clinton si Hillary Clinton vin aici.  E o onoare si ati facut o treaba foarte buna.”, le-a spus Donald Trump sotilor Clinton.

Asa ceva??? La noi Base, Iohannis ar face bube instantaneu daca ar face acest gest. Culmea poate "Nea Nelu" (Ion Iliescu) si "Tapul", Emil Constantinescu ar putut face un gest atat de normal si de bun simt.

Insa noi suntem ca natiune in acest moment, profund dezbinati si macinati de rautati patologice.

Asadar pe cand "Make Romania great... (again or not)"???